Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Зустріч сільського голови з командою представництва в Україні Глобал Ком’юнітіз (Global Communities), обговорення співпраці та майбутніх проєктів

Новина
29.05.2023

23 травня 2023 року Галицинівську громаду відвідала команда представництва в Україні Глобал Ком’юнітіз (Global Communities), міжнародної організації, яка є виконавцем Програми “Децентралізація приносить кращі результати та ефективність” (DOBRE), Програми дій та реагування територіальних громад на надзвичайні ситуації (CLEAR) та інш.

Галицинівський сільський голова Іван Назар разом із начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Оленою Кравець і представниками молодіжної ради обговорили співпрацю та майбутні проєкти з програмним спеціалістом програми DOBRE Наталією Ващиленко та директором представництва Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) в Україні Тревісом Гартнером. Також, обговорили перспективи участі Галицинівської громади в інших проєктах та програмах Глобал Ком’юнітіз в Україні.

В ході зустрічі було оглянуто проєкти, які були реалізовані в рамках співпраці з Програмою DOBRE: проєкт екстреного реагування (ЖКГ), пункт волонтерства, майданчик для воркауту та вуличних тренажерів у селі Галицинове, бізнес-інкубатор швейних машин, «Медіа центр «NOVA».

Програма Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агенством США з міжнародного розвитку (USAID). Працює в Україні уже багато років, стала в Галицинівській сільській раді однією з найуспішніших, і надалі підтримуватиме Галицинівську громаду та місцеве самоврядування у прагненні до розвитку в умовах нових викликів.

«Дуже приємно, що в цей складний час наші надійні партнери не залишають нас, а продовжують допомагати. Для нас важливо, особливо зараз в умовах війни, щоб ми цю співпрацю  продовжили. Це можливість й надалі розвивати та відбудовувати села громади. Впевнений, що на новому етапі нам вдасться реалізувати цікаві й корисні для громади, для наших людей, проєкти", - зазначив  під час зустрічі з директором представництва Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) в Україні Тревісом Гартнером Іван Назар.

2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше