Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ЗУСТРІЧ КЕРІВНИЦТВА ГАЛИЦИНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ З ПРЕДСТАВНИКАМИ AСТІОN AGAINST HUNGER (AСF)

Новина
19.10.2023
18 ЖОВТНЯ ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ КЕРІВНИЦТВА ГАЛИЦИНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ З ПРЕДСТАВНИКАМИ AСТІОN AGAINST HUNGER (AСF).
Голова Галицинівської сільської ради Іван Назар та заступник голови Оксана Петренко обговорили з представниками неурядової, аполітичної, нерелігійної й некомерційної організації подальшу співпрацю у реалізації спільних проєктів, які враховують вимоги воєнного часу.
Action Against Hunger (AСF) - це глобальна гуманітарна організація, заснована у Франції в 1979 році. Вона зосереджує свою діяльність на забезпечення потреб та дотримання прав найбільш вразливих груп населення.
Її представники у всьому світі докладають зусиль, спрямованих на зменшення та подолання хвороб, які загрожують життю вразливих дітей, жінок і чоловіків. Крім того організація працює над запобіганням голоду, усуваючи його першопричини, і допомагає спільнотам формувати довгострокову життєстійкість.
Єдиною метою організації, за словами представників, в Україні та в світі є забезпечення повної поваги до потреб та прав людини: "Майже 40 років ми боремось із голодом приблизно в 50 країнах. Ми рятуємо життя дітей і допомагаємо спільнотам, у яких вони живуть, попереджувати лихо та долати його наслідки". Аction contre la Farm працює над наданням засобів до існування, щоб допомагати сім'ям і спільнотам повертатися до самозабезпечення і сприяти їхньому виходу із кризи.
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше