Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ЗНАННЯ З МІННОЇ БЕЗПЕКИ - ЦЕ ЗАПОРУКА ЗАПОБІГАННЮ ТРАВМУВАНЬ ТА ЗАГИБЕЛІ ЦИВІЛЬНИХ

Новина
13.09.2023
ЗНАННЯ З МІННОЇ БЕЗПЕКИ - ЦЕ ЗАПОРУКА ЗАПОБІГАННЮ ТРАВМУВАНЬ ТА ЗАГИБЕЛІ ЦИВІЛЬНИХ
За сприяння Галицинівської сільської ради 12 вересня до села Прибузьке Галицинівської громади завітала мобільна група фахівців класу мінної безпеки Головного Управління ДСНС України в Миколаївській області.
Разом з представниками Галицинівського Загону Пожежної Охорони на чолі з начальником Іриною Грачовою та поліцейським офіцером громади Віталієм Пашковим, які долучилися до заходу, надзвичайники поспілкувалися з місцевими жителями. Використовуючи 3D-макети боєприпасів, рятувальники розповіли присутнім на занятті підліткам та дорослим про класифікацію та характеристики вибухонебезпечних предметів. Інструктор з протипожежної профілактики Галицинівського ЗМПО Анжеліка Куровська навела приклади найпоширеніших боєприпасів, що можуть виявити мешканці на території громади.
Отримані знання з мінної безпеки допоможуть уникнути біди та врятувати життя людей.
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше