Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

 Знаходьте прості техніки самодопомоги та підтримки близьких на сайті howareu.com. Ніколи не пізно навчитися піклуватися про себе.

Новина
10.08.2023

«Ти як?»
Буває, що у відповідь хочеться кричати. Гнів, страх, розпач переростають в агресію, і контролювати цей клубок емоцій стає надзвичайно важко: ми буквально відчуваємо бажання трощити меблі, жбурляти речі, навіть робити комусь боляче.
У такі миті часто засуджуємо себе, адже звикли вважати такі емоції негативними. Насправді ж бажання копнути стільця так само свідчить про тривалий стрес і втому.
🪓 Проста вправа «Сокира» допоможе взяти під контроль раптову хвилю деструктивної агресії та вивільнити емоції без наслідків для себе чи оточення.
Зробімо її разом:
🔸 станьмо та складімо перед собою руки долоня до долоні – тепер це наша «сокира»;
🔸 замахнімося нею аж за голову, глибоко вдихнемо;
🔸 на видиху різко «рубаймо» повітря, водночас не соромимося голосно видихати ротом: «Фффу!»
Повторюйте цю вправу, доки не відчуєте, що напруга зникла.
👉 Знаходьте прості техніки самодопомоги та підтримки близьких на сайті howareu.com. Ніколи не пізно навчитися піклуватися про себе.
Нагадаємо, що Всеукраїнська програма ментального здоров’я створена за ініціативою першої леді Олена Зеленська і має просту життєву назву «Ти як?».
#тияк 

Меньше
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше