Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ЗАРАЗ ДУЖЕ ВАЖЛИВО ДАРУВАТИ ДІТЯМ СВЯТО ТА ПОЗИТИВНІ ЕМОЦІЇ

Новина
23.06.2023
ЗАРАЗ ДУЖЕ ВАЖЛИВО ДАРУВАТИ ДІТЯМ СВЯТО ТА ПОЗИТИВНІ ЕМОЦІЇ
За запрошенням Галицинівської сільської ради до свята, організованого для дітвори, завітали благодійники з розважально-ігровою програмою, різноманітними приємними сюрпризами, смаколиками та подарунками.
Роздаючи малечі солодку вату, попкорн та смачні подаруночки, благодійники бажали їм бути чемними, нікого не ображати, не сваритися, миру і добра!
Сільський голова Іван НАЗАР подякував представникам Благодійного Фонду «Ранок Відродження» за чудове свято для дітей громади, щасливе дитинство яких зруйнувала росія - держава-агресор, і зазначив, що зараз дуже важливо дарувати дітям позитивні емоції, якщо є така можливість. Адже кожен малюк має право на щасливе дитинство. Для свята завжди є місце, особливо під час війни. Насамперед, воно створює атмосферу єднання та солідарності серед людей, які долають труднощі разом, надає підтримку тим, хто постраждав внаслідок війни – біженцям, учасникам війни, військовим, ветеранам та їх родинам. Дітям теж потрібне спілкування з однолітками, увага й турбота. Діти – наше майбутнє, майбутнє нашої країни. І кожна усмішка, кожне ласкаве слово – це великий внесок у щасливе дитинство маленьких українців.
По закінченні свята веселі та щасливі, сповнені віри в добро, чудо, надії на краще, дітки не поспішали розходитись по домівках. Вони чудово провели час.
Працюємо, щоб діти мали приємні спогади і дитинство, навіть під час війни.
Робимо добро разом!
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше