Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

За запрошенням Галицинівської сільської ради 22 червня з програмою "Stop the bleed (зупинка кровотеч)" Галицинівську громаду відвідали представники Громадської Організації Центр навчання і освіти дорослих "Південь".

Новина
23.06.2023
ЗНАННЯ ДОПОМОЖУТЬ ВРЯТУВАТИ ЖИТТЯ
За запрошенням Галицинівської сільської ради 22 червня з програмою "Stop the bleed (зупинка кровотеч)" Галицинівську громаду відвідали представники Громадської Організації Центр навчання і освіти дорослих "Південь". В рамках проєкту «Термінова підтримка громадянського суспільства та ЗМІ у відповідь на війну в Україні», який виконує Інститут економічних досліджень та політичних консультацій за сприяння Європейського Союзу, Громадська Організація Центр навчання і освіти дорослих "Південь" провів навчальний курс «Надання домедичної допомоги постраждалим в умовах бойових дій». Метою проекту є – сприяння залученню все більшої аудиторії серед жителів деокупованих та прифронтових громад Миколаївської і Херсонської областей до отримання якісних знань і вмінь з базової підтримки життя.
Присутні на заняттях дізналися про особливості надання домедичної допомоги у різних випадках, які, на жаль, можуть статися з кожним. Згідно програми, учасники навчилися накладати турнікети на кінцівки, вчилися працювати із зтискуючими пов’язками (ізраїльський бандаж, еластичний бинт), «зупиняли кровотечу» методом тампонування ран та дізналися багато іншої важливої інформації.
У мирний час прибуття швидкої в середньому становить 20 хвилин. За перші 2-3 хвилини постраждалий може втратити критичний об’єм крові, що призведе до летальних наслідків. Навички першої допомоги - критична необхідність для кожної людини, особливо в умовах війни.
Кожен присутній на тренінгу досконало ознайомився із вмістом аптечки, яка стане в пригоді у кризовій ситуації.
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше