Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ЗА ТІСНОЇ СПІВПРАЦІ Галицинівська територіальна громада З ГО Агентство економічного розвитку ВІДБУВСЯ ТРЕНІНГ «ДІАГНОСТИКА МОЛОДІЖНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ В ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ»

Новина
26.03.2024
ЗА ТІСНОЇ СПІВПРАЦІ Галицинівська територіальна громада З ГО Агентство економічного розвитку ВІДБУВСЯ ТРЕНІНГ «ДІАГНОСТИКА МОЛОДІЖНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ В ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ»
Агентство економічного розвитку є регіональним партнером Програма DOBRE, що виконується організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Представниця ГО Агентство економічного розвитку Олена Шевчук, відповідальна за молодіжний компонент, тобто - за залучення молоді до процесів прийняття рішень, активізацію молоді в громадах, прокоментувала, що до цього часу організацією проводилися дослідження та відбувалося знайомство з Галицинівською громадою.
А під час першого навчального заходу «Дослідження молодіжної структури в громадах в рамках програми DOBRE», який відбувся 25 березня, молодь Галицинівська територіальна громадаГалицинівської територіальної громади спільно з тренером Миколою Гоманюком здійснювала аналіз потреб громади. Вони навчалися використовувати різні методи дослідження, такі, як опитування, фокус-групи, аналіз статистичних даних, щоб збирати інформацію про проблеми, з якими стикаються жителі громади, обговорення результатів пленеру, брейншторминг та створення банку ідей для подальших активностей. Зокрема способами картування, мапування.
Це дозволило молоді зрозуміти потреби та пріоритети громади і визначити шляхи їх вирішення.
І на виході отримали цілісну мапу Галицинівської громади з позначками тих місць, які учасники тренінгу, і які вони вважають найголовнішими: де вони проводять час, де вони можуть отримати потрібну послугу. Це місця культурного, спортивного, розважального призначення. Все, що хочуть, і про що мріють.
Приємно зазначити, що в нас є небайдужі до проблем свого оточення молоді особистості, які ще відіграють важливу роль у створенні позитивних змін.
ГО «Агентство економічного розвитку» хотіло побачити, як наша громада виглядає для молоді. І в кінці тренінгу отримано результат! З ним можна працювати далі, щось покращувати, довносити на мапу нові ідеї, і втілювати в життя.
ГО «Агентство економічного розвитку» під час подальшої співпраці з Галицинівською громадою обов’язково візьме до уваги усі напрацювання наших молодих та ініціативних! Буде дивитися, що можна покращити, що можна змінити в населених пунктах нашої громади, і де саме громадська організація матиме можливість допомогти.
В нас є час для змін!
Співпрацюємо!
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше