Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

За тісного партнерства з Галицинівською територіальною громадою команда  ГО Десяте квітня 26 березня провела в селі Галицинове захід «Права дітей».

Новина
26.03.2024

ПРАВА ДІТЕЙ –

на таку тему 26 березня пройшов захід в Галицинівській громаді

За тісного партнерства з Галицинівською територіальною громадою команда  @ГО Десяте квітня 26 березня провела в селі Галицинове захід «Права дітей».

На заході, який відбувся за участю учнів місцевого ліцею, регіональний координатор ГО «Десяте квітня» Петро Гнатюк  зосередив увагу на цивільних правах дітей, які вони мають право укладати договори, які в них є права саме згідно законодавства України, стосовно їх адміністративної, кримінальної та матеріальної відповідальності.

Обговорили тему булінгу, нагадали, яка є відповідальність за кримінальні злочини, та порадили, як себе поводити зі своїми однолітками. Учасники обговорювали різні аспекти прав людини, специфічні для дітей, в тому числі освіту, захист від насильства та доступ до здоров'я. Такі заходи сприяють освіті та підвищенню свідомості стосовно важливості захисту прав дітей в сучасному суспільстві.

2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше