Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З першого жовтня на території Миколаївської області знову запрацювали Пункти Незламності.

Новина
03.10.2023
⚡На Миколаївщині розгорнули понад 400 Пунктів Незламності
З першого жовтня на території Миколаївської області знову запрацювали Пункти Незламності. Про це сьогодні, 3 жовтня, під час брифінгу повідомила директорка департаменту соціального захисту населення Миколаївської ОВА Оксана Єльчієва.
✅За словами посадовиці, саме до цих Пунктів жителі міста та області зможуть прийти й скористатися послугами у випадку атак російських військ на об'єкти критичної інфраструктури. Усі місця забезпечені засобами обігріву, освітленням, безперебійним живленням та ліками першої необхідності. Через безпекову ситуацію в регіоні адреси найближчих Пунктів Незламності можна дізнатися безпосередньо у територіальних громадах.
Відео з брифінгу тут👉https://youtu.be/ZTzyAp8wV4s
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше