Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ЯК ЖИЛА ГАЛИЦИНІВСЬКА ГРОМАДА ДО ВІЙНИ?

Новина
19.10.2023
ЯК ЖИЛА ГАЛИЦИНІВСЬКА ГРОМАДА ДО ВІЙНИ? Який бізнес працював? Що вирощували аграрії? На яких підприємствах було задіяне населення сіл громади?
В команди Норвезької ради у справах біженців (NRC), яка 17 жовтня завітала до Галицинівської громади, була низка питань до присутніх на зустрічі, аби, судячи з відповідей, зрозуміти, як правильно спланувати подальшу співпрацю.
Норвезька рада у справах біженців активно підтримує південні області України, зокрема Миколаївську, Одеську та Херсонську.
Голова Галицинівської сільської ради Іван Назар обговорив з представниками Норвезької ради у справах біженців Одеського регіонального офісу Людмилою Трегубенко - начальником відділу життєзабезпечення та продовольчої безпеки, і офіцером, фахівцем цього ж відділу - Володимиром Неменущим, та консультантом по програмам економічного відновлення післявоєнних регіонів - Анабеллою Скоф, можливості громади з точки зору відновлення економічної стабільності, економічного потенціалу. Організацією розробляються програми, які планується запровадити наступного року, щоб допомогти людям або знайти роботу, або підтримати бізнес, або якимось іншим чином мати змогу вплинути на якісь довготривалі проєкти. https://www.nrc.no/countries/europe/ukraine/
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше