Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Волонтерка Світлана Кузанова, керівник ГО "Територія Півдня", передала Галицинівському Загону Місцевої Пожежної Охорони міношукач.

Новина
03.08.2023
31 липня волонтерка Світлана Кузанова, керівник ГО "Територія Півдня", передала Галицинівському Загону Місцевої Пожежної Охорони міношукач. Через війну в Україні міношукачі стали дуже важливими для створення безпеки в зоні бойових дій та розмінування території після них. Миколаївська область є однією з найзабрудненіших областей України стосовно вибухонебезпечних предметів. Села Галицинівської громади тривалий час знаходилися на лінії вогню, і є безліч небезпечних знахідок. У полях, які стоять необроблені, існує велика ймовірність натрапити на нерозірвані боєприпаси, міни, касетні снаряди. Тому наразі міношукач дуже потрібен для полегшення роботи рятувальників.
Галицинівський сільський голова Іван Назар, Загін Місцевої Пожежної Охорони Галицинівської громади під керівництвом Ірини Миколаївни Грачової щиро вдячні Світлані Федорівні Кузановій за надання потрібного пристрою для пошуку мін та інших вибухонебезпечних предметів. Виявлення мін у грунті - важлива задача, яка може допомогти зберегти життя та здоров'я людей. Надаючи допомогу - своєчасну і таку необхідну в цей складний час, Ви надихаєте інших на подолання будь-яких негараздів. Нехай всі Ваші добрі справи повернуться до вас сторицею!
Разом ми переможемо!
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше