Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відкрито спортивний будиночок «Богатир», відновлений після прямого влучання.

Новина
03.06.2024
ВСЕ ВІДБУДУЄМО І ВІДНОВИМО!
За тісної співпраці Галицинівська територіальна громада з Acted Ukraine Міжнародною гуманітарною організацією «АСТЕD» та Карітас Миколаїв УГКЦ Благодійним Фондом Карітас, завдяки ГО "МОДС Дружин Юних Пожежних Рятувальників - Блискавка", згуртованості та небайдужості місцевих жителів та за підтримки керівництва громади 29 травня в селі Прибузьке Галицинівської ТГ відкрито спортивний будиночок «Богатир», відновлений після прямого влучання.
Святкових урочистостей з приводу відкриття заздалегідь не передбачалося. Але усе село зібралося, аби разом відзначити цю важливу подію!
Спортивний будиночок став символом відродження та активного розвитку села.
Будівля, яка внаслідок обстрілів, перебувала в занедбаному стані, тепер відремонтована та готова приймати як молодь, так і дорослих.
Сільський голова Іван НАЗАР подякував усім, хто долучився до цієї події, і наголосив, що відновлення стало можливим завдяки спільним зусиллям місцевих жителів, організацій і спонсорів, а головне – завдяки нашим воїнам, які воюють, і які загинули, звільняючи нашу землю від окупанта.
Ми їх пам’ятатимемо вічно!
Відновлення має значний вплив на соціальне життя села. Адже тепер місцеві жителі матимуть змогу активно проводити дозвілля, зміцнювати своє здоров’я та підтримувати фізичну форму. Люди будь-якого віку матимуть можливість поспілкуватися, попити кави, потанцювати, подивитися захоплюючий фільм, пограти в шашки, шахи, теніс, або попрацювати в зоні для боксу з грушами чи позайматися з гантелями, гирями різної ваги.
Також спортивний будиночок сприятиме розвитку місцевих спортивних команд та гуртків, що, в свою чергу, може залучити більше молоді до занять спортом.
Прийде час, і все пошкоджене, зруйноване буде відбудоване ще ліпше й краще!
Переможемо!🇺🇦
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше