Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ З ГРОМАДСЬКОЇ БЕЗПЕКИ ТА СОЦІАЛЬНОЇ ЗГУРТОВАНОСТІ

Новина
10.06.2024
6 червня відбулося засідання робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості, що віднесені до складу Галицинівська територіальна громада за участю фахівчині з мобілізації громад UNDP Ukraine / ПРООН в Україні Тетяни Сігаєвої.
Підбили підсумки зробленого, ділилися планами на майбутнє.
Пошук грантів, спонсорів та партнерів для реалізації проєктів. Співпраця між урядовими установами, громадськими організаціями, бізнесом та освітніми закладами.
Голова робочої групи, заступниця сільського голови Любов Єгорова підготувала презентацію участі представників робочої групи в інших проєктах.
Староста села Прибузьке та селища Степова Долина Сергій Алдабаєв наголосив на результаті згуртованості жителів – як показник – відновлено роботу спортивного будиночку в селі Прибузьке.
Інструктор з пожежної охорони Анжеліка Куровська ознайомила з деталями відкриття класу безпеки в ліцеї села Лупареве.
Обговорили відкриття відремонтованого футбольного поля в селі Галицинове у форматі заходу згуртованості, відкриття ангару для пожежної машини та отримання міні-екскаватору для КП «Українківський сількомунгосп».
Участь в ідеатоні у місті Вознесенськ.
І ще є безліч ідей, якими члени робочої групи ділилися під час засідання.
Спільними зусиллями йдемо до мети – відновити та відбудувати рідну громаду.
Робоча група з громадської безпеки та соціальної згуртованості була створена в рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру. До її складу увійшли небайдужі жителі громади, представники громадських організацій, місцевої влади, поліції та ДСНС. Метою Робочої групи є сприяння створенню безпечного та згуртованого середовища для життя та розвитку громадян.
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше