Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Обережно! «Вибухонебезпечні предмети»

Новина
11.05.2023

10 травня за сприяння Галицинівської територіальної громади Галицинівський загін місцевої пожежної охорони на чолі з начальником Іриною Грачовою та помічниками інструктором ГЗМПО Анжелікою Куровською та пожежним Денисом Поштовнюком провели для учнів Лиманівського ліцею захід на тему «Вибухонебезпечні предмети». До заходу долучилися поліцейський офіцер громади Денис Фільєв та спеціаліст Відділу освіти, культури, молоді та спорту Олена Ляшенко.

Діти ознайомилися з правилами мінної небезпеки, вивчили алгоритм дій при виявленні вибухонебезпечних предметів, подивились мультфільми на цю тематику та отримали від гостей невеличкі подаруночки. Рятувальники ще раз нагадали школярам, як виглядають небезпечні знахідки та які загрози вони за собою несуть. Діти залюбки послухали розповідь гостей про засоби пожежогасіння, про те, як розгортають пожежні рукави і подають воду. Бажаючі покаталися на пожежній машині, здійснили подачу води та мали змогу приміряти на себе спецодяг рятувальників і зробити фото на згадку.

І кожен з присутніх на заході відзначив необхідність усвідомлення реалій сьогодення: що не можна підіймати, нагрівати, кидати, нести додому вибухонебезпечні та незнайомі предмети. І якщо раптом виявлено вибухонебезпечний предмет або незнайомий предмет, потрібно: зупинитись, відійти, покликати дорослих та зателефонувати за номером 101.

Закликаємо батьків: будьте обачними та обережними, слідкуйте за своїми дітьми.

2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше