Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ВИБІР ПРОФЕСІЇ – СПРАВА ВІДПОВІДАЛЬНА І ДОСИТЬ НЕПРОСТА

Новина
13.02.2024
ВИБІР ПРОФЕСІЇ – СПРАВА ВІДПОВІДАЛЬНА І ДОСИТЬ НЕПРОСТА
За сприяння Галицинівської сільської ради 6 лютого в Галицинівську громаду завітали представники Національного університету кораблебудування. Під час зустрічі голови громади Івана Назара та заступника голови Оксани Петренко з представниками вищезгаданого вишу обговорили питання співпраці.
👩‍🎓Внаслідок об’єднання НУК та МНУ імені В. О. Сухомлинського для студентів розширено можливість вибору професій.
У рамках профорієнтаційної роботи за сприяння Відділу освіти, культури, молоді та спорту Галицинівської сільської ради цього дня було проведено зустріч з учнями старших класів Галицинівського ліцею. В ході спілкування майбутні абітурієнти отримали вичерпну інформацію щодо вступу та умов навчання.
💻З старшокласниками інших навчальних закладів громади планується проведення онлайн-зустрічей, під час яких учні матимуть змогу отримати вичепні відповіді на хвилюючі питання. Така взаємодія з представниками вишу допомагає майбутнім студентам прийняти важливі рішення щодо їх майбутньої освіти та кар’єри.
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше