Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Гуманітарна допомога ВПО з деокупованих та прифронтових територій

Новина
13.12.2022
Громадська організація “Центр соціального партнерства “Перспектива”” (ЄДРПОУ 34438825), як виконавчий партнер Корпусу Милосердя (Mercy Corps), реалізує проєкт “Гуманітарна допомога ВПО з деокупованих та прифронтових територій”. Проєкт спрямований на гуманітарну підтримку мешканців деокупованих територій та тих, хто виїхав з тимчасово окупованих територій, із забезпеченням базових первинних потреб.
Гуманітарна допомога - це не продуктові набори для полегшення наслідків війни (ковдри, постільна білизна, гігієна, посуд).
 
Проєкт буде реалізовано для бенефіціарів:
-домогосподарств, які найбільш постраждали від воєнних дій (мешканці прифронтових територій населених пунктів Миколаївської області, Херсонської області);
-жителів деокупованих територій, які не пов'язані із співпрацею з окупаційною владою, не є в списках зрадників та колаборантів, є безробітними, належать до вразливих категорій;
-ВПО, які нещодавно покинули тимчасово окуповані території та потребують гуманітарної підтримки для забезпечення основних потреб;
-ВПО на прифронтових територіях (Херсонська область (деокуповані громади), Миколаївська область, (райони прифронтових територій)).
 
У проєкті можуть взяти участь домогосподарства, що належать до однієї з пріоритетних груп: група № 1 - домогосподарства, які прибули з сіл, селищ та міст, що знаходяться під тимчасовою окупацією або домогосподарства, які перебувають в зонах прифронтового конфлікту; група № 2 - домогосподарства, які повертаються до сильно пошкоджених будинків у села, селища та міста, постраждалі від конфлікту; група № 3 - домогосподарства, що перебувають на нещодавно деокупованих територіях.
 
Для домогосподарств будуть застосовані додаткові критерії вразливості: домогосподарства, що надали притулок дітям розлученим з батьками/ дітям без супроводу (до 18 років); жінка на чолі ДГ; самотні ДГ; ДГ з особами похилого віку (60+ років) (включаючи, які очолюють ДГ; які живуть одні та/або живуть з дітьми (до 18 років)); ДГ з особами з інвалідністю (психічними захворюваннями)
 
З цією метою буде створено кол-центр в м. Миколаєві, де будуть знаходитись оператори та фіксувати звернення на отримання гуманітарної допомоги, потім перетелефонувати та записувати на дату і час реєстрації.
 
Також будуть працювати психолог і юрист, які будуть надавати допомогу та виявляти додаткові потреби у людей.
 
Контактний телефон:
+38 0933655425
+38 0667113050
Електронна пошта:
mk.perspektyvamc@gmail.com
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше