Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Ваучерна програма підтримки сільських господарств у підготовці до зими та здійсненні ремонту приміщень для утримання худоби

Оголошення
21.02.2023

ФАО спільно з партнером Благодійним Фондом «ЛАСКА» та за фінансової підтримки Українського Гуманітарного Фонду розпочала реалізацію Програми підготовки до зими для підтримки найбільш вразливих домогосподарств у сільській місцевості, які постраждали від війни, а саме - домогосподарств, які зазнали прямої шкоди приміщень для утримання худоби та інфраструктури внаслідок бойових дій, а також уразливі домогосподарства, чия спроможність покрити витрати на життєво важливий ремонт приміщень для утримання худоби у зимовий період погіршилася внаслідок війни.

Програма діє у наступних територіальних громадах Миколаївської області: Первомайська, Шевченківська та Галицинівська.

Домогосподарства отримають ваучери на придбання будівельних матеріалів у магазинах постачальників – для ремонту або будівництва приміщень для утримання великої рогатої худоби, сільськогосподарських тварин та домашньої птиці взимку.

Основні групи населення, які отримають допомогу за ваучерною програмою:

  • Домогосподарства, члени яких повернулись після завершення активних бойових дій на місце постійного проживання.
  • Внутрішньо переміщені домашні господарства та сім'ї, які займаються тваринництвом, та інші постраждалі від конфлікту домогосподарства, які не в змозі задовольнити свої потреби у ремонті приміщень для утримання сільськогосподарських тварин.
  • Сім’ї, які приймають внутрішньо переміщених осіб та займаються розведенням сільськогосподарських тварин.
  • Домогосподарства, в яких головує жінка.
  • Сім’ї, в яких є загиблі або поранені внаслідок конфлікту.
  • Багатодітні сім'ї.
  • Домогосподарства, які втратили дохід через відсутність/втрату годувальника та/або інших ключових працездатних членів домогосподарства.
  • Люди похилого віку.
  • Люди з інвалідністю.

Для особливо вразливих домогосподарств за підтримки місцевих партнерів ФАО можливе надання будівельних бригад для виконання ремонтних та будівельних робіт.

Благодійний фонд «Ласка»: тел. 0675147080 Ірина Купрієвич

Якщо ви не отримали відповідь на своє запитання або скаргу після звернення до Вашої ОТГ чи БФ «ЛАСКА», просимо звернутися на гарячу лінію ФАО: +380990907582, +380683180943, UA-feedback@fao.org.

2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше