Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В рамках пріоритетного проєкту Міністерство молоді та спорту України «Молодіжні центри та Активні парки – частина екосистеми психічного здоров’я», що реалізується в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» за ініціативою Олена Зеленська, відбулися масові забіги "Бігова Україна"

Новина
31.10.2023
🏃🏼‍♀️Біг додає здоров’я, позитивно впливає на настрій
💪🏻 Щодо цього виду фізичної активності у фахівців суперечок немає, адже користь доступна та очевидна.
А дослідження останнього часу взагалі говорять, що біг може бути настільки ж ефективним при подоланні депресії, як і ліки.
🏃🏻‍♂️В цьому всьому вже точно переконалися учасники масових забігів «Бігова Україна», що відбувались в рамках пріоритетного проєкту Міністерство молоді та спорту України «Молодіжні центри та Активні парки – частина екосистеми психічного здоров’я», що реалізується в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» за ініціативою Олена Зеленська.
✔️Заходи тривали чотири місяці, з червня по вересень. За цей час у 18 містах України Державною установою «Всеукраїнський центр «Спорт для всіх» проведені забіги, доєднатись до яких виявило бажання понад 5️⃣0️⃣ 0️⃣0️⃣0️⃣ учасників.
👟Вони включали пробіжку дистанцією 5 км або подолання цього ж маршруту скандинавською ходою. До активностей широко залучали внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни, людей з інвалідністю.
💬«В умовах війни ми маємо допомогти знайти шляхи покращення емоційного стану людей, знизити рівень тривоги, допомогти адаптуватися, соціалізуватися та в цілому підтримувати своє фізичне та ментальне здоров’я. І саме спорт та рухова активність є найдоступнішими способами сприяти цьому», – впевнені організатори забігів з Мінмолодьспорту.
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше