Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Галицинівській громаді 4 березня було проведено захід з надання психологічної допомоги постраждалим внаслідок війни з рф.

Новина
06.03.2024

4 БЕРЕЗНЯ В ГАЛИЦИНІВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ - ЕМОЦІЙНА СТАБІЛІЗАЦІЯ ДЛЯ ДОРОСЛИХ  ТА МАЙСТЕР-КЛАС: ВИГОТОВЛЯЛИ КВІТИ

Проєкт від Громадської Організації Центр соціального партнерства «Перспектива» по наданню багатосекторальної  гуманітарної допомоги постраждалим від війни з рф, розрахований на  п’ять громад Миколаївщини та п’ять громад Херсонщини.  Галицинівська громада в тому числі.

В Галицинівській громаді 4 березня було проведено захід з надання психологічної допомоги жителькам села Галицинове, постраждалим внаслідок війни з рф.

Представники Громадської Організації «Центр соціального партнерства «Перспектива» надають групові та індивідуальні заняття з психологом. В рамках вищезазначеного проєкту проводяться цікаві майстер-класи та тренінги з надання першої психологічної допомоги для лікарів, педагогів та інших категорій, які працюють з людьми.

2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше