Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У вівторок, 7 листопада, представники Галицинівського Загону Місцевої Пожежної Охорони спільно з офіцером ювенальної поліції завітали до Галицинівської територіальної громади Миколаївського району з мобільним класом безпеки.

Новина
07.11.2023
✅Мобільний клас безпеки завітав до дітлахів Галицинівської громади Миколаївського району
У вівторок, 7 листопада, представники Галицинівського Загону Місцевої Пожежної Охорони спільно з офіцером ювенальної поліції завітали до Галицинівської територіальної громади Миколаївського району з мобільним класом безпеки. Організатори заходу ставили собі за мету розповісти школярам, як діяти та куди звертатися в разі пожежі, при виявленні предмета ззовні схожого на боєприпас та підозрілого предмета, у разі отримання сигналу повітряної тривоги, повторили правила дорожнього руху.
Захід відбувся в інтерактивній формі. Діти із цікавістю роздивлялись 3D-макети, дізнались про те як виглядають міни, снаряди і боєприпаси, навчались розпізнавати знаки, які розміщують піротехніки для попередження людей про мінну небезпеку.
💬 «З березня до листопада 2023 року ворог вів щільний вогонь по селах громади тому небезпека натрапити на боєприпас та небезпечні залишки залишається й досі. Побачити на таку знахідку, й сьогодні, можна скрізь: на приватних земельних ділянках, у полях, лісосмугах, парках і навіть просто на вулиці. Тому вкрай важливо бути обізнаним й дотримуватись рекомендацій фахівців, щоб не потрапити в біду», — розповіли фахівці ДСНС.
Також гості на деякий час відчули себе професіоналами в цій професії: гасили умовну пожежу та долали смугу перешкод.
Завдяки спільним зусиллям рятувальників, поліцейських та дітлахів захід у мобільному класі пройшов цікаво й з користю. На згадку діти отримали сувенірну продукцію від UNICEF Ukraine, яку надалі зможуть використовувати у навчанні.
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше