Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У першу неділю жовтня відзначається День Територіальної оборони України!

Новина
30.09.2023

Шановні жителі Галицинівської громади!

У першу неділю жовтня відзначається День Територіальної оборони України!

Сьогодні наші воїни виборюють Перемогу в одній з найжорстокіших війн сучасності, де до національного спротиву долучився кожен українець.

Захищаючи Батьківщину від окупантів, бійці Сил Територіальної Оборони ЗСУ демонструють незламний бойовий дух, мужність та військовий професіоналізм.

Вони забезпечують роботу державних органів, охорону важливих об’єктів і комунікацій, боротьбу з диверсійно-розвідувальними силами та іншими озброєнними формуваннями агресора, підтримують режим воєнного стану.

ШАНОВНІ БІЙЦІ СИЛ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОБОРОНИ ЗСУ!

Від Галицинівської громади прийміть найщиріщі вітання з нагоди Вашого свята. Ви щоденно працюєте заради усміхнених облич дітей, їх щасливого дитинства і майбутнього.

Схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто віддав своє життя за свободу, незалежність, територіальну цілісність України.

З нагоди професійного свята бажаю всім мужнім воїнам  міцного здоров’я, стійкості духу, життєвої енергії та сімейного щастя під мирним небом України!

Нехай Вас береже Бог! А віра у Перемогу ніколи не покине Ваше хоробре серце.

Віримо у Збройні Сили України!

Слава воїнам Сил Територіальної Оборони ЗСУ!

Слава Україні!

З повагою Галицинівський  сільський голова Іван Назар.

2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше