Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У 32 громадах завершується другий етап відбору кандидатів у помічники ветерана Триває процес формування пулу кандидатів до участі у пілотному проєкті Мінветеранів з започаткування інституту помічника ветерана.

Новина
09.08.2023
☑️У 32 громадах завершується другий етап відбору кандидатів у помічники ветерана
Триває процес формування пулу кандидатів до участі у пілотному проєкті Мінветеранів з започаткування інституту помічника ветерана.
👉Вже майже 340 осіб виявили бажання практично долучитися до цієї ініціативи, а у 32 громадах завершується другий етап відбору кандидатів. Це стадія співбесід за участі спеціально створених комісій у чотирьох регіонах, які стали майданчиками для проведення експерименту.
🔹Нагадаємо, що загалом заплановано відібрати 400 громадян у 44 громадах, котрі пройдуть навчання у Центрах ветеранського розвитку і потім працюватимуть у сервісних центрах.
Співбесіди з кандидатами перебувають у активній фазі у Вінницькій, Миколаївській, Львівській та Дніпропетровській областях. Більша частина залучених осіб, а це 54%, є жінками, середній вік кандидата – 43, також здебільшого вони мають вищу освіту на рівні магістра – 52%.
Тим часом у пілотних областях уже відкрито чотири Центри ветеранського розвитку, що надаватимуть освітні послуги ветеранам, членам їхніх родин задля успішної реінтеграції у цивільне життя. Зокрема, тут готуватимуть і помічників ветеранів.
Мінветеранів працює над діджіталізацією ветеранського сервісу в контексті створення кабінету працівника «Помічник ветерана». Це допоможе цільовій аудиторії краще комунікувати із сервісним офісом, його представником, а також значно спростить виконання помічником ветерана делегованої місії.
Кандидати на посаду помічника ветерана, якщо вони бажають долучитися до проєкту і відчувають в собі потенціал соціально активної й небайдужої особистості, ще мають час, аби подати заяву в електронній формі на участь у конкурсі винятково через інформаційний портал Е-ветеран https://eveteran.gov.ua.
➡Докладніше про умови участі у проєкті та загалом його мету започаткування можна довідатися за посиланням https://mva.gov.ua/ua/pomichnik-veterana/opis-proyektu
📧Також у форматі листування працює електронна пошта інформаційної підтримки цієї ініціативи: asistantsupport@mva.gov.ua
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше