Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ТИЖНЕВИЙ ЗВІТ РОБОТИ ГАЛИЦИНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Новина
01.04.2024
ТИЖНЕВИЙ ЗВІТ РОБОТИ ГАЛИЦИНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ
*За сприяння Галицинівської сільської ради жителі сіл громади продовжують отримувати безкоштовний хліб відповідно Всесвітньої Продовольчої Програми ООН від БФ «Щедрик» та ГО «Тарілка».
* За сприяння Галицинівської сільської ради в громаду завітали представники Ощадбанку, усі бажаючі мали можливість отримати картку. Ощадбанк – це банк, який несе соціальну місію. Задля зручності та комфорту для жителів в громаді планується встановити банкомат для зняття готівки.
* В громаду завітали представник ООН - Гуманітарного Фонду для України Юлія Райська та представник кластеру засобів існування та продовольчої безпеки (ООН) Наталія Горбенко, разом з партнерами з МО Неlp – Hilfe zur Selbsthilfe вони приїхали на моніторинг активності імплементації проєкту по інвентаризації.
Команда перевірила, як використовуються кошти донорів з цільовим призначенням, вислухали побажання стосовно цієї допомоги жителів громади, які отримали ці кошти.
* 26 березня на території села Прибузького проходило обговорення проєкту Соціальної згуртованості "Перші кроки до створення стійкої громади" з представниками ТОВ «Червоного Хреста».
* 28 березня ГО «Світанок мрій» та БО «Дотик серця» та їх керівники Олена Шульга та Павло Шульга та території села Прибузьке встановили апаратуру для очищення питної води.
*За підтримки Галицинівської сільської ради жителі громади відправили допомогу воїнам ЗСУ: сітки, носки, коврики, «кікімори», балаклави, смаколики, ліки тощо. Проведено благодійні лотереї - кошти підуть в підтримку ЗСУ.
Разом наближаємо Перемогу!
СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ
*Відділом з питань соціальної роботи Галицинівської сільської ради проводиться прийом громадян з питань пільг та субсидій; триває формування списків людей по категоріям на можливе отримання допомоги від благодійних організацій.
*Відділом у справах дітей Галицинівської сільської ради проводиться робота в базі ЄІАС «Діти», оброблення електронних карток дітей, які перебувають на обліку.
* Опрацювання документації по правам дітей.
* Щоп’ятниці проводиться прийом громадян щодо отримання висновків оцінки потреб сім’ї/особи відділом з питань соціальної роботи. Тому з інших питань (субсидія соцвиплати та ін. - прийом цього дня не ведеться) звертатися з понеділка по четвер з 8.00 – 12.00, 12.30 – 15.00.
КЗ ПУБЛІЧНА БІБЛІОТЕКА
Онлайн презентація до Всеукраїнського тижня дитячого читання під гаслом «Непереможна і єдина читацька Україна».
Презентація нової літератури від проекту Книжкові гранти. Прийняли участь у Президії ГО «Миколаївське регіональне відділення Української бібліотечної асоціації»
Онлай зустріч з письменницею Катериною Єгорушкіною користувачів дітей Прибузької, Лиманівської, Галицинівської, Українківської бібліотек-філій.
Продовжуємо вносити книги до електронного каталогу.
Прийняли участь у віртуальній зустрічі з українською письменницею Тетяною Белімовою.
Підготовка до квартальних звітів.
ВІДДІЛ ЗЕМЕЛЬНИХ ВІДНОСИН
• Прийом громадян, по питанням розроблення та оформлення правоустановчих документів на земельні ділянки.
• Збір копій правоустановчих документів жителів Галицинівської ТГ на земельні ділянки та їхніх ІПН для подання в ГУ ДПС у Миколаївській області.
• Надання інформації до департаменту агропромислового розвитку Миколаївської обласної військової адміністрації щодо оброблених полів.
• Адресна видача повідомлення громадянам про нарахування земельного податку з фізичних осіб.
• Обробка документів, розробка проєктних рішень щодо затвердження технічних документацій.
• Інвентаризація земельних ділянок сільськогосподарського призначення.
• Збір та надання інформації саперам про розмінування сільськогосподарських полів.
ЖКГ “УКРАЇНКІВСЬКИЙ СІЛЬКОМУНГОСП”
Поточний ремонт в с. Галицинове, вул. Матросова. Роботи по благоустрою на території Галицинівської ОТГ. Поточний ремонт централізованого водопостачання - с. Прибузьке, вул. Шкільна. Робота абонвідділу з користувачами послуг централізованого водопостачання.
КП «ГАЛИЦИНІВСЬКИЙ ЦПМСД»
За тиждень КП «Галицинівський ЦПМСД» було здійснено наступну роботу: кількість відвідувань до лікарів 324; кількість відвідувань пацієнтів вдома 11. Прийнято кардіологом - 19 пацієнтів, гінекологом – 9 пацієнтів. Виписано листків непрацездатності - 4, рецептів - 35, направлень - 93. Зроблено щеплень - 29. Проведено: обстежень - 65, процедур - 59; ЕКГ – 37. Виконано: клініко-лабораторних обстежень - 65; біохімічних обстежень - 9. Щоденно проводиться санпросвітробота: проведено 317 бесід/лекцій з жителями Галицинівської громади.
ГАЛИЦИНІВСЬКИЙ ЗАГІН МІСЦЕВОЇ ПОЖЕЖНОЇ ОХОРОНИ
* Щодо запобігання виникнення пожеж у природних екосистемах, працівники ГЗ МПО Галицинівської сільської ради ще раз нагадали жителям населених пунктів громади про дотримання правил пожежної безпеки у житлі. При цьому акцентували увагу на забороні спалювання сухої рослинності.
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
Заклади загальної середньої освіти: Благоустрій територій закладів освіти; участь батьківського та педагогічного колективу у благодійній акції «Вологі серветки для військових»; Тренінг з мінної безпеки; Продовжується капітальний ремонт будівлі; Дистанційне навчання вчителів на курсах підвищення кваліфікації; Участь у І етапі обласного конкурсу «Знай і люби рідний край»; Участь у ІІ етапі районних спортивних змагань серед вчителів; Перевірка знань з охорони праці серед працівників ліцею; Засідання педагогічної ради ліцею; На базі Галицинівського ліцею був проведений ІІ етап змагань з настільного тенісу, шахів та дартсу серед працівників освіти: взяли участь: вчитель математики Афтенюк Сергій Васильович (шахи) та вчитель фізичної культури Караченцев Олександр Борисович (дартс). За результатами змагань - Афтенюк Сергій Васильович зайняв ІІ місце, Караченцев Олександр Борисович - ІІ місце. Вітаємо переможців!
Надіслані роботи для участі у конкурсі «Вишиванка – оберіг моєї родини».
Курси підвищення кваліфікації (згідно графіка)
Надіслана колективна робота учнів 1 класу для участі в щорічній обласній акції «День зустрічі птахів»
Заклади дошкільної освіти: Онлайн-навчання із технологіями дистанційного навчання. Педагоги Лупарівського ЗДО «Золота рибка» продовжують
реалізацію проєкта «Розширення можливостей для дітей і молоді через навчання, розвиток навичок та UPSHIFT», яка реалізується ГО «СКУ «Задзеркалля», за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та уряду Японії.
- Директор ЗДО Кириленко С.С. пройшла підвищення кваліфікації від Інституту Модернізації змісту освіти за освітньою програмою «Освіта і піклування» Тема: «Дитина в соціумі»;
- Вихователі Прибузького ЗДО провели заходи до Всесвітнього дня водних ресурсів.
- Продовжується участь Галицинівського ЗДО у проєкті «Розширення можливостей для дітей і молоді через навчання, розвиток навичок та UPSHIFT».
- За результатами участі у ІІІ Міжнародному занятті доброти (за підтримки БФ «Щаслива лапа») вихованцями Галицинівського ЗДО отримано сертифікат та гру.
Інклюзивно-ресурсний центр
- Проведення корекційно-розвиткових занять з дітьми з ООП (офлайн)
- Проведення корекційно-розвиткових занять з дітьми (онлайн)
- Консультації батьків дітей по хвилюючим питанням
- Фахівці центру пройшли навчання. Тренінг «Навчання домедичної допомоги»
- Робота з сім’ями ВПО.
- На базі ІРЦ директором центру проведено МО практичних психологів закладів освіти Галицинівської громади на тему: «Тиждень психології, як метод популяризації психологічної
служби в системі освіти».
Центр позашкільної роботи: Організація участі закладів освіти в позашкільних заходах, участь в
конкурсах: «Зоологічна галерея» Всеукраїнський етап; Проведення першого етапу конкурсу народної хореографії; Підсумки обласного конкурсу читців «Словограй»; Проведення першого етапу конкурсу «Великодні писанки»; Проведення першого етапу конкурсів ПТМ, «Наш пошук, і творчість тобі, Україно!», «Знай, люби свій рідний край»; Організація першого етапу конкурсів на кращий відеофільм, фотоконкурсу «Моя Україно»; Відпрацювання інформації щодо закладу позашкільної освіти в застосунку «Мрія».
Поточна робота з закладами культури згідно плану роботи: Організація участі в обласному огляді-конкурсі «Весняна рапсодія»; Участь в обласному конкурсі з хореографії «Денс дей»; Участь клубних закладів громади в обласному майстер-класі «Структура таврійського розпису».
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Галицинівської сільської ради
- Відбувається відновлення ЗО згідно плану.
- Організація тренінгів для дітей з мінної безпеки.
- Організація благодійної лотереї від Молодіжної ради в підтримку ЗСУ.
- Організація благодійної акції в підтримку ЗСУ «Вологі серветки для воїнів».
- Організація та участь в ІІ етапі змагань з настільного тенісу, шахів та дартсу серед працівників освіти.
- Участь в районних змаганнях серед працівників освіти на базі М-Погорілівського ліцею.
- Участь в обласному Кубку з футзалу ”Вклоняюсь кожному Герою і кожній Героїні низько” серед дитячих команд.
- Співпраця з ГО «Миколаївщина в майбутнє».
- Співпраця з проєктом UPSHIFT.
- Співпраця з Слов’янським культурним центром
«Задзеркалля». Avora UNICEF.
- Співпраця з Міжнародною благодійною організацією «Save the Children».
- Співпраця з Норвезькою народною організацією
- Продовжується співпраця з БФ по заміні вікон у ЗО.
- Планується капітальний ремонт даху ЗО.
- Заплановано оформлення документації на забудову мобільної будівлі ЗО.
- Спільний виїзд з відділом у справах дітей та поліцейськими громади з метою відвідування сімей з дітьми у с.Лимани.
- Робота щодо укладання договорів по технічному
обслуговуванню газових мереж в ЗО.
- Проводиться робота по виготовленню КПД щодо капітального ремонту ЗО.
- Вивчення змін в законодавстві та впорядкування
документообігу.
Заклади культури: Галицинівський СК: Робота з дітками в «Чарівній майстерні», робота хореографічного колективу. Майстриня Галицинівського клубу Анна Сальник подала свою роботу на участь в обласному огляді «Таврійський розпис». Огляд проводиться з метою створення умов для збереження та розвитку елементу нематеріальної культурної спадщини Миколаївщини «Таврійський розпис», визначення
рівня підготовки майстрів-аматорів щодо популяризації елементу та підтримки їх творчості.
Майстриня Галицинівського клубу Анна Сальник взяла участь у відкритті виставки «Таврійський розпис: життя попри війну» в Галереї мистецтв ЧНУ імені П Могили, де також були представлені її роботи.
Українківський БК: 27 березня директор БК Тафтай Сергій долучився до акції «Квітуча Українка» - разом з колегами працівниками ЖКХ і працівниками по благоустрою села від центру зайнятості, висадили близько ста саженців павлонії на території парку та кладовища.
Лиманівський СК: Прибирання територій всередині та зовні Будинку культури.
Участь в благодійних акціях, збір пожертвувань для потреб ЗСУ.
Наближаємо Перемогу РАЗОМ!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше