Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ТИЖНЕВИЙ ЗВІТ РОБОТИ ГАЛИЦИНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Новина
26.03.2024
ТИЖНЕВИЙ ЗВІТ РОБОТИ ГАЛИЦИНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ
*За сприяння Галицинівської сільської ради жителі сіл громади продовжують отримувати безкоштовний хліб та продуктові набори відповідно World Food Programme ООН від БФ «Щедрик» та ГО «Тарілка».
* 19 березня – у День визволення села Галицинове від фашистських загарбників вшанували полеглих у боротьбі за честь і свободу Батьківщини, усіх невинних жертв, чиє життя відібрала війна, хвилиною мовчання та покладанням квітів вдячності до пам’ятника Героям, землякам, загиблим у роки Другої світової війни.
Ніхто не забутий, і ніщо не забуте… Ці слова викарбувано на пам’ятнику. І імена Героїв, чий подвиг житиме у віках.
Ми пам’ятаємо, яким страшним лихом для українців була Друга світова війна та вшановуємо подвиг нашого народу, який зробив вагомий внесок у перемогу над нацизмом. Його мужність, відвага і хоробрість ніколи не будуть забуті.
Вже 80 років минуло з тої пори…
І багато років з покоління в покоління передавалась історія тих подій, багато років ми пам’ятали подвиг українських визволителів, щоб жахіття війни не повторилося.
«НІКОЛИ ЗНОВУ!» - лунало з року в рік.
Але це гасло не спрацювало проти російського кричущого і потворного «Можемо повторити!»
Галицинівська громада вже втретє в умовах повномасштабної збройної агресії росії відзначає дату звільнення населених пунктів своєї громади від фашистських загарбників у роки Другої світової війни. Наразі наша боротьба триває щоденно від 2014 року!
І Україна неодмінно переможе! Бо українці захищають рідну землю, боронять своє право вільно обирати майбутнє!
Пам’ятаймо тих, хто боровся за Україну!
Молімося за тих, хто бореться за неї знов!
СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ
*Відділом у справах дітей Галицинівської сільської ради проводиться робота в базі ЄІАС «Діти», оброблення електронних карток дітей, які перебувають на обліку.
* Опрацювання документації по правам дітей.
КЗ ПУБЛІЧНА БІБЛІОТЕКА
* Проводили онлайн презентацію до Всеукраїнського тижня
дитячого читання під гаслом «Непереможна і єдина читацька Україна». Онлайн заходи до Міжнародного дня поезії. Прийняли участь у обласному семінарі, робота з фондами. Заповнили конкурсну заявку на участь у проекті від міжнародних донорів. Обробляли і ставили на облік нову літературу. Продовжуємо вносити книги до електронного каталогу. Відпрацьовували заходи, для наказів обласного управління культури. Прийняли участь у Вебінарі у рамках вебкоучингу «БібліоSTUDIES».
ВІДДІЛ ЗЕМЕЛЬНИХ ВІДНОСИН
• Прийом громадян, по питанням розроблення та оформлення правоустановчих документів на земельні ділянки.
• Збір копій правоустановчих документів жителів Галицинівської ТГ на земельні ділянки та їхніх ІПН для подання в ГУ ДПС у Миколаївській області.
• Надання інформації до департаменту агропромислового розвитку Миколаївської обласної військової адміністрації щодо оброблених полів.
• Адресна видача повідомлення громадянам про нарахування земельного податку з фізичних осіб.
• Обробка документів, розробка проєктних рішень щодо затвердження технічних документацій.
• Інвентаризація земельних ділянок сільськогосподарського призначення.
• Збір та надання інформації саперам про розмінування сільськогосподарських полів.
ЖКГ “УКРАЇНКІВСЬКИЙ СІЛЬКОМУНГОСП”
* Роботи по благоустрою на території Галицинівської ОТГ.
* Робота абонвідділу з користувачами послуг централізованого водопостачання.
* Збір та вивіз сміття на території Галицинівської ОТГ.
* Поточний ремонт в с. Лупареве, відновлення централізованого водопостачання.
* Поточний ремонт в с. Галицинове по вул. Матросова.
КП «ГАЛИЦИНІВСЬКИЙ ЦПМСД»
За тиждень КП «Галицинівський ЦПМСД» було здійснено наступну роботу: кількість відвідувань до лікарів 299; кількість відвідувань пацієнтів вдома 8. Прийнято кардіологом - 21 пацієнтів. Виписано листків непрацездатності - 3, рецептів - 29, направлень - 89. Зроблено щеплень - 27. Проведено: обстежень - 51, процедур - 67; ЕКГ – 32, УЗД - 8. Виконано: клініко-лабораторних обстежень - 58; біохімічних обстежень - 7. Щоденно проводиться санпросвітробота: проведено 301 бесід/лекцій з жителями Галицинівської громади.
ГАЛИЦИНІВСЬКИЙ ЗАГІН МІСЦЕВОЇ ПОЖЕЖНОЇ ОХОРОНИ
* Провели профілактичний рейд серед населення Галицинівської громади, щодо запобігання виникнення пожеж у природних екосистемах та нагадали громадянам про дотримання правил пожежної безпеки у житлі. Акцентували увагу на забороні спалювання сухої рослинності.
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
ЗАКЛАДИ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ: Проведення дистанційних уроків. Благоустрій території.Класні хвилини е-спілкування «Правила поведінки на
весняних канікулах». Заходи в рамках реалізації Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?». Підготовка до участі у щорічній обласній акції «День зустрічі птахів»
ЗАКЛАДИ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ: Онлайн-навчання із технологіями дистанційного навчання.
- Педагоги ЗДО Галицинівської сільської ради продовжують реалізацію проєкта «Розширення можливостей для дітей і молоді через навчання, розвиток навичок та UPSHIFT», який реалізується ГО «СКУ «Задзеркалля», за підтримки Дитячого
фонду ООН (ЮНІСЕФ) та уряду Японії.
ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР: Проведення корекційно-розвиткових занять з дітьми з ООП.
Офлайн та онлайн. Консультації батьків дітей по хвилюючим питанням. Фахівці центру відвідали навчальний вебінар «Агресивна дитина. Фізіологічні, нейробіологічні особливості агресивності у дітей». Робота з сім’ями ВПО.
Центр позашкільної роботи: Організація участі закладів освіти в позашкільних заходах, участь в конкурсах: «Зоологічна галерея» Всеукраїнський етап; «Гуманне ставлення до тварин»; Конкурс мініатюр серед педагогів-позашкільників; Організація першого етапу конкурсу «Великодні писанки»; Організація першого етапу конкурсів ПТМ, «Наш пошук, і творчість тобі, Україно!», «Знай, люби свій рідний край»; Підсумки участі в міжнародному проекті МАПО «Позашкілля українським дітям за кордоном».
Участь у «X ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ФОРУМІ ВЗАЄМОДІЇ ТА РОЗВИТКУ»: Відпрацювання інформації щодо закладу позашкільної освіти в застосунку «Мрія»; Поточна робота з закладами культури згідно плану роботи: Організація участі в обласному огляді-конкурсі «Весняна рапсодія»; Участь в обласному семінарі ДУМ та ОТМ; Участь клубних закладів громади в обласному майстер-класі «Структура таврійського розпису».
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ГАЛИЦИНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ: Участь спеціаліста відділу в зустрічі робочої групи з оновлення Стратегії розвитку Галицинівської ТГ. Відбувається відновлення ЗО згідно плану; Співпраця з ГО «Миколаївщина в майбутнє»; Співпраця з проєктом UPSHIFT; Співпраця з Слов’янським культурним центром «Задзеркалля». Avora UNICEF. Співпраця з Міжнародною благодійною організацією «Save the Children US» - заміна вікон у ЗО. Продовжується капітальний ремонт будівлі ЗО. Планується капітальний ремонт даху ЗО. Заплановано оформлення документації на забудову мобільної
будівлі ЗО. Спільний виїзд з відділом у справах дітей та поліцейськими громади з метою відвідування сімей з дітьми у с.Лимани. Робота щодо укладання договорів по технічному
обслуговуванню газових мереж в ЗО. Проводиться робота по виготовленню КПД щодо капітального ремонту ЗО. Вивчення змін в законодавстві та впорядкування документообігу.
ЗАКЛАДИ КУЛЬТУРИ:
Галицинівський СК: Робота з дітками в «Чарівній майстерні». Робота хореографічного колективу. Провели 2 благодійні лотереї, кошти підуть в підтримку ЗСУ. Надали допомогу евакуйованим жителям Херсонської області. Взяли участь у двох обласних он-лайн семінарах для працівників клубних установ. Інформація в соціальні мережі до 80 річниці з Дня визволення села Галицинове від німецьких загарбників.
Українківський БК: 16 березня в форматі онлайн проінформовано жителів громади про традиції і звичаї на Масницю, також приготували вареники та млинці; 18 березня директор БК Тафтай Сергій взяв участь в обласному семінарі «Таврійський розпис».
Лиманівський СК: Участь в благодійних акціях, збір пожертвувань для потреб ЗСУ.
НАБЛИЖАЄМО ПЕРЕМОГУ РАЗОМ!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
и ещё 58
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше