Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ТИЖНЕВИЙ ЗВІТ РОБОТИ ГАЛИЦИНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Новина
17.10.2023
ТИЖНЕВИЙ ЗВІТ РОБОТИ ГАЛИЦИНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ
- За сприяння Галицинівської сільської ради продовжується підтримка жителів населених пунктів громади.
Завдяки БФ «Щедрик» та ГО «Тарілка» Tarilka.org люди мають змогу один раз на тиждень отримувати безкоштовно хліб.
World Food Programme дякуємо за підтримку і довіру!
- За тісної співпраці Галицинівської сільської ради з БФ #SOSДІТИ , який в Миколаївській області розповсюджує гуманітарну допомогу за підтримки ГО «Ресурсний Центр Громадських ініціатив»
Видано гігієнічні та канцелярські набори для пільгової категорії громадян - родин з дітьми, які найбільше цього потребують. Найменшим жителям громади надано допомогу у вигляді дитячого харчування. Працюємо далі...
- За сприяння Галицинівської сільської ради 12 жовтня відбулася зустріч з родинами військовополонених та родинами військовослужбовців, зниклих безвісти, за участі Вадима Жепало - начальника юридичного відділу Південного регіонального Центру Координаційного Штабу з питань поводження з військовополоненими https://t.me/Pivden_Koord_Shtab , Наталії Адвент - начальника відділу зв’язків з громадськістю МОТЦК та СП, представника МОТЦК у Координаційному Центрі з питань поводження з військовополоненими, Ігора Віхрова - головного спеціаліста Відділу сприяння роботі регіональних представництв Секретаріату уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. Завдяки Фонду «Відродження» в рамках проєкту «Комплексна підтримка родин військовополонених, звільнених з полону, Миколаївщини» до заходу долучилися Віктор Мойсеєнко - директор Миколаївського міського Центру підтримки ветеранів війни, Олеся Ольшевська - керівник ГО «Центр соціально-психологічної реабілітації Миколаївщини» та психолог Центру підтримки ветеранів війни Ганна Бабіна.
Під час заходу обговорили питання щодо розшуку зниклих безвісти військовослужбовців, проведення пошукових дій, порядку отримання родинами інформації про захисників, процесів обміну, комунікації з військовими частинами, алгоритмів звернень та відкриття справ у відповідних організаціях, а також обговорили питання соціальних гарантій та медичної підтримки родин захисників.
- На території села Галицинове працювала комісія по программі «Є відновлення», проводилось обстеження пошкодженого майна місцевого населення.
- Ведуться роботи з благоустрою територій населених пунктів громади.
Разом – до Перемоги!
СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ
Відділом у справах дітей Галицинівської сільської ради проводиться робота по збору інформаційних даних (оновлення документів) на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на первинному обліку в відділі у справах дітей з метою поповнення особових справ дітей, в тому числі внесення інформації в електронні картки в ЄІАС «Діти»; перевірка умов проживання сімей на території Галицинівської сільської ради під час проведення спільного рейду начальником відділу у справах дітей Галицинівської сільської ради, поліцейським офіцером громади, спеціалістом відділу освіти, культури, молоді та спорту Галицинівської сільської ради; прийом громадян з питань захисту прав дітей.
Відділом з питань соціальної роботи проводиться прийом громадян з питань пільг та субсидій.
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
В закладах освіти регулярно проводяться виховні заходи з мінної безпеки. Продовжуються роботи з благоустрою територій закладів.
Учнівський та педагогічний колективи Прибузького ліцею
06 жовтня в рамках Національного проєкту з медіа
грамотності «Фільтр» Міністерства культури та інформаційної
політики долучився до телевізійного уроку «Всеукраїнський урок єдності». Також було підбито підсумки онлайн-голосування «Президент ліцею 2023» та визначено склад Парламенту.
Учні початкової школи Лупарівського ліцею взяли участь в заході “Навчання через мистецтво” від громадського об’єднання ІСТОК.
В Галицинівському ліцеї – ОНЗ провели уроки мужності, присвячені Дню захисників «Герої серед нас». Випускники 11 класу закладу долучися до прямої трансляції у мережі
Zoom з відділом комплектування 79 прикордонного загону
Державної прикордонної служби України.
Лиманівський ліцей взяв активну участь у конкурсі “Багряна Леся квітне у віках”.
Учні Українківського ліцею долучилися до проведення
Всеукраїнського уроку з ментального здоров’я - у День ментального здоров’я, який щорічно відзначається 10 жовтня у всьому світі. Також взяли участь у обласному конкурсі дитячого малюнку «Як я захищатиму Батьківщину». Та триває підготовка робіт на Всеукраїнський конкурс юних фотоаматорів«Моя Україно!»
Лиманівський заклад дошкільної освіти «Струмочок»:
«Творчі методики як сучасний інструмент вихователя: розвиваємо Soft skills дітей дошкільного віку засобами
конструювання».
Вихователі Прибузького ЗДО провели онлайн-просвіту з
ментального здоров’я.
Українківський заклад дошкільної освіти «Вербиченька»:
Приєднався до флешмобу «Руханка сили».
Вихованці Лупарівського ЗДО «Золота рибка» протягом
тижня знайомилися з осінніми явищами в природі,
відтворюючи красу осені в практичній діяльності.
Педагоги Галицинівського ЗДО «Веселка» продовжують
роботу з вихованцями із застосуванням технологій
дистанційного навчання
Інклюзивно-ресурсний центр проводить корекційно-розвиткові заняття в змішаному форматі.
- Фахівці центра долучилися 6 жовтня 2023 року до онлайн-
вебінар «Ментальне здоров’я дітей під час війни» за участю
відомої дитячої сімейної психологині Світлани Ройз, лідера
Руху JuniorS Олександра Педана, генерального директора
директорату шкільної освіти Ігоря Хворостяного.
- КУ ІРЦ Галицинівської сільської ради доєднався до
Всеукраїнського флешмобу-руханки #руханкасили до Дня
ментального здоров
Центр позашкільної роботи
Організація участі закладів освіти в позашкільних заходах та конкурсах: «Я- патріот», «Доброго вечора, ми з Миколаївщини», «Космічні фантазії», «Як я захищатиму Батьківщину». Підготовка до обласного огляду «Театральні бувальщини».
Начальник відділу ОКМС Галицинівської сільської ради Кравець О.Л. взяла участь у робочій онлайн-нараді департаменту освіти і науки з начальниками відділів освіти.
Проведено навчання операторів газових топкових закладів
освіти.
Триває співпраця з Міжнародною благодійною організацією «Save the
Children».
Заміна водяного лічильника та труб в мережі водопостачання у Лупарівському ліцеї.
Проводиться робота по заміні опорних конструкцій газових
мереж у Галицинівському ЗДО.
Проведення роботи щодо обстеження автоматичних систем
протипожежної безпеки в закладах освіти.
Тривають заняття з дітками в «Чарівній майстерні» Галицинівського сільського клубу.
БІБЛІОТЕКА
В КЗ Публічна бібліотека Галицинівської сільської ради цього тижня взяли участь у роботі Дня професійного спілкування онлайн, за темою «Бібліотечні ініціативи для інформаційної підтримки громади». Захід був організований Кураторською службою Миколаївської обласної універсальної наукової бібліотеки.
10 жовтня в Прибузькій бібліотеці-філії відбулося заняття у клубі за інтересами «English Speaking Club».
В Прибузькій бібліотеці-філії в рамках проєкту «Український освітній консорціум: безпечне повернення до навчання» представники ГО «Істок» за партнерством Save the Children провели енергійний тренінг, де діти були залучені до командних розваг.
До Всесвітнього дня психічного здоров’я - участь Прибузької бібліотеки в психологічному тренінгу, в рамках Польської гуманітарної акції.
ВІДДІЛ ЗЕМЕЛЬНИХ ВІДНОСИН
Робота з саперами, надання координат земельних ділянок щодо розмінування земельних ділянок.
Прийом громадян по питанням розроблення та оформлення право установчих документів на земельні ділянки.
Збір копій правоустановчих документів жителів Галицинівської ТГ на земельні ділянки та їхніх ІПН для подання в ГУ ДПС у Миколаївської області.
Надання інформації до департаменту агропромислового розвитку Миколаївської обласної військової адміністрації, щодо оброблених полів.
Адресна видача повідомлення громадянам про нарахування земельного податку з фізичних осіб.
Обробка документів, розробка проектів рішень щодо затвердження технічних документацій.
Зустріч з сільгоспвиробниками стосовно проведення посівної.
Інвентаризація земельних ділянок сільськогосподарського призначення.
Проведено аналіз та звірку з органом державної податкової служби, щодо повноти нарахування плати за землю (земельного податку) за земельні ділянки, які перебувають в користуванні фізичних та юридичних осіб.
Надання інформації Миколаївській районній військовій адміністрації щодо розмінування сільськогосподарських полів на 2024 рік.
ЖКГ
Працівниками КП «Українківський сількомунгосп» 12 жовтня проведено роботи по відновленню роботи свердловини в с-щі Степова Долина. Проводилися роботи по перепідключенню в с.Лимани, вулиця Новостройна.
МЕДИЦИНА
За тиждень КП «Галицинівський ЦПМСД» було здійснено наступну роботу: кількість відвідувань до лікарів 321; кількість відвідувань пацієнтів вдома 11. Прийнято кардіологом - 18 пацієнтів, гінекологом - 12 пацієнтів. Виписано листків непрацездатності - 2, рецептів - 59, направлень - 252. Зроблено щеплень - 30. Проведено: обстежень - 17, процедур - 151; ЕКГ- 23; УЗД - 5. Виконано: клініко-лабораторних обстежень - 97; біохімічних обстежень - 12. Щоденно проводиться санпросвітробота: проведено 215 бесід/лекцій з жителями Галицинівської громади.
ПОЖЕЖНА ЧАСТИНА
Рятувальниками Галицинівського загону місцевої пожежної охорони Галицинівської сільської ради цього тижня ліквідовано 3 пожежі: 11.10 - с. Лупарево, відкрита територія, пожежа сухої трави та сміття; 12.10 - СВТ «Оріон», відкрита територія, пожежа сухої трави;
12.10 - СВТ «Океан», відкрита територія, пожежа сміття, трави, дерев; с. Степова Долина, постачання води населенню.
Рятувальниками ГЗ МПО щодня проводиться інформаційна профілактична робота в соцмережі Фейсбук на теми «Вибухонебезпечні предмети» та «Безпека у побуті».
ЛИМАНИ, ЛУПАРЕВЕ
- Працює пункт Допомоги.
УКРАЇНКА
- Співпраця з Швейцарською організацією HEKS EDER, щодо обстеження житлових будинків для надання будівельних наборів для утеплення помешкання.
- За сприяння Галицинівської громади до села Українка завітали представники Міжнародного товариства Червоного Хреста. Обстежили 144 будинки щодо надання допомоги лісом (балки, стропила, дошки). Працювали по заявкам жителів села. Сподіваємось на співпрацю.
ПРИБУЗЬКЕ, СТЕПОВА ДОЛИНА
- 10 - 12 жовтня в рамках проєкту «СОС-Діти» діти села Прибузьке отримали гігієнічні набори, канцтовари, дитяче харчування.
- 12 жовтня ГО «10 квітня» було надано гуманітарну допомогу діткам села Прибузьке.
Наближаємо ПЕРЕМОГУ разом!
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше