Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ТИЖНЕВИЙ ЗВІТ РОБОТИ ГАЛИЦИНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Новина
17.07.2023
ТИЖНЕВИЙ ЗВІТ РОБОТИ ГАЛИЦИНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ
- Галицинівська територіальна громада продовжує видавати по селам Галицинівської сільської ради безкоштовний хліб  відповідно Всесвітньої Продовольчої Програми ООН.
- 10 липня під керівництвом Галицинівського сільського голови Івана Назара відбулося засідання виконавчого комітету Галицинівської сільської ради. Було розглянуто низку важливих питань для життєдіяльності громади. З усіх розглянутих питань було прийнято відповідні рішення.
- Цього тижня на території села Лупареве та дачах, які визнані житловими будівлями, працювала комісія Галицинівської сільської ради по Програмі «Є-відновлення».
- Галицинівська сільська рада отримала благодійну допомогу від ГО «Центр навчання і освіти дорослих «Південь»» в рамках реалізації проєкту з «Надання мобільних послуг для постраждалого від конфлікту населення на сході України» за підтримки ПРОООН і Уряду Данії– мотопомпи, рукава та драбини для загону Місцевої Пожежної охорони та КП "Українківський сількомунгосп".
- Галицинівська сільська рада отримала від волонтера Світлани Кузанової (ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «ВСЕУКРАЇНСЬКА ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «ТЕРИТОРІЯ ПІВДНЯ»») два кардіографи. Такі необхідні в наш час медичні прилади були передані КП «Галицинівський ЦПМСД».
- 13 липня відбулася ХХІІ сесія Галицинівської сільської ради. Сесійному зібранню передувала робота постійних комісій, на яких були ретельно опрацьовані та розглянуті усі питання порядку денного. Усі винесені питання порядку денного були розглянуті та прийняті відповідні рішення.
- За тісного партнерства Галицинівської сільської ради та Польської Гуманітарної Акції в Україні 14 липня на базі Галицинівської бібліотеки-філії відбувся ввідний тренінг з реалізації проєкту «Центр підтримки людей похилого віку».
- Продовжується співпраця Галицинівської сільської ради з Благодійним Фондом «Щедрик», гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів отримали жителі сіл Галицинове, Лимани та Лупареве: 70+, особи з інвалідністю 1 – 3 гр., багатодітні та ВПО.
Разом – до Перемоги!
СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ
Відділом у справах дітей Галицинівської сільської ради проводився прийом громадян з питань захисту прав дітей.
Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Галицинівської сільської ради.
Під час виконкому Галицинівської сільської ради розглядалися питання по зняттю та постановці дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах, на облік. Надано дозвіл на повернення дітей матері.
Внесення актуальної інформації про дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах, до електронних карток в базі ЄІАС «Діти».
Підготовлено та надано довідки та витяг з обліково-статистичної картки дитини, яка перебуває в закладі інституційного догляду для вступу у вуз.
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
Заклади загальної середньої освіти
Лупарівський ліцей:
- Участь учнів Лупарівського ліцею в лекційному заході з психологічно-практичною частиною «Холера» від ГО «Десяте квітня». Заняття на тему «Здоров’я - це мій скарб».
Прибузький ліцей:
- Продовжується благоустрій території Прибузького ліцею.
Лиманівський ліцей:
- Колектив Лиманівського ліцей пройшов навчальний курс «Надання домедичної допомоги постраждалим в умовах бойових дій». За програмою BLS (Basic Life Support) - Базова підтримка життя. За підтримки громадської організації, центру навчання і освіти дорослих «Південь».
- Благоустрій прищкільної території закладу.
Українківський ліцей:
- Продовжується прибирання класних кімнат, в бібліотеці, актовій залі, швейному цеху та на спортивному майданчику.
- Благоустрій пришкільної територію закладу.
- Продовжуються будівельні роботи покрівлі даху.
Галицинівський ліцей:
- Продовжується благоустрій на пришкільній території та біля зупинки Галицинівського ліцею.
Заклади дошкільної освіти
Лиманівський заклад дошкільної освіти «Струмочок»:
- Маринець В. Г. відвідала вебінар від Всеукраїнської громадської організації «Асоціація працівників дошкільної освіти» у рамках СПІЛЬНО – програми Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ, тема: «Психологічний супровід дітей з ООП в кризових ситуаціях: поради батькам» та отримала сертифікат після закінчення.
- Сухарева Т. В. відвідала вебінар від Всеукраїнської громадської організації «Асоціація працівників дошкільної освіти» у рамках СПІЛЬНО – програми Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ, тема: «Емоційна підтримка дітей за допомогою арт - занять вдома» та отримала сертифікат після закінчення.
- Дудник Ю.В. відвідала вебінар від Дошкільне виховання, тема: «Дошкілля влітку: креативні ідеї на щодень від журналу «Джміль» та отримала сертифікат після закінчення.
- 06 липня колектив Лиманівського ЗДО «Струмочок» пройшов навчальний курс «Надання домедичної допомоги постраждалим в умовах бойових дій». За програмою BLS (Basic Life Support) - Базова підтримка життя. За підтримки громадської організації, центру навчання і освіти дорослих «Південь».
- 07 липня колектив Лиманівського ЗДО «Струмочок» відвідав Інклюзивно - ресурсний центр Галицинівської сільської ради, де відбулося засідання нейро – арт клубу.
- Благоустрій території Лиманівського ЗДО «Струмочок».
Прибузький заклад дошкільної освіти:
- Вихователь Омельянець Л.Ф. провела онлайн-консультацію з батьками «Безпека дітей влітку» .
- Музичний керівник Лазаренко Г. О. з вихованцями садочка взяла участь у Всеукраїнському конкурсі «Джерело творчості».
- Благоустрій території.
Українківський заклад дошкільної освіти «Вербиченька»:
- В Українківському ЗДО «Вербиченька» проведено енергетичне обстеження від Програми розвитку Організація Об’єднаних Націй (ПРООН).
Лупарівський заклад дошкільної освіти «Золота рибка»:
- Лупарівський ЗДО «Золота рибка» проводить ремонтні роботи до нового навчального року.
Галицинівський заклад дошкільної освіти «Веселка»:
- Продовжується робота в проєкті «Забезпечення безперервності навчання дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні».
- Продовжується косметичний ремонт приміщень для дітей Галицинівського ЗДО «Веселка».
- Плетіння маскувальних сіток для захисників.
Інклюзивно-ресурсний центр
- Провели засідання нейроарт-клубу . Темою зустрічі стала золота рибка, як помічниця знаходження особистого ресурсу для оновлення в наш нелегкий час.
- Фахівці центра відвідали вебінар «Розлади харчової поведінки» в межах циклу вебінарів «Дитяче психічне здоров’я» від благодійного фонду «Голоси дітей» та Європейської мережі дитячих психологів.
- Підготовка до школи майбутніх першокласників (за потреби, за результатами комплексних оцінок).
- Проведення корекційно-розвиткових занять в змішаному форматі.
- Проведення Комплексних оцінок, формування висновків, надання рекомендацій.
- Консультації батьків (в зручному для батьків форматі) дітей за хвилюючими питаннями.
Центр позашкільної освіти
- Організація участі у конкурсах Всеукраїнської творчої екосистеми Алея Зірок України і міжнародної мережі талантів Constellation World Talent Network на літній період.
- Анонс конкурсів на літній період. Участь в заходах громадських організацій. Конкурси культури та мистецтв.
- Участь в конкурсах беруть вихованці гуртків Центру позашкільної роботи та учні закладів освіти.
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Галицинівської сільської ради
- Продовжується співпраця з працівниками Миколаївського МРУ ГУ ДСНС України у Миколаївській області з метою підготовки закладів освіти до нового навчального року щодо облаштування та використання захисних споруд цивільного захисту в закладах освіти.
- Лекційний захід з психологічно-практичною частиною «Холера. Заходи профілактики» для учнів 5-7 класів від та тренінгові заняття на тему «Здоров’я - це мій скарб» для учнів молодших та старших класів Лупарівського ліцею від ГО «Десяте квітня».
- Видача надходжень підручників для 5 класу.
- Проведення ремонтних робіт електромережі Українківського ліцею.
- Продовжується аварійна поточна робота покрівлі Українківського ліцею.
- Підготовка закладів освіти до опалювального сезону 2023-2024, а саме перевірка газових лічильників та коректорів (Галицинівський ЗДО «Веселка», Лиманівський ліцей, Лупарівський ліцей, Українківський ліцей).
- Вивчення змін в законодавстві та впорядкування документообігу.
- Організація та участь педагогічного колективу ЗЗСО у тренінгу з медіа-грамотності на базі цифрового навчального центру (м. Миколаїв).
Заклади культури
- Українківський БК :
✔ Проведено свято до Івана Купала, діти познайомились із звичаями та обрядом українського свята.
✔ Благоустрій території будинку культури, полив дерев та кущів.
✔ 06 липня директор БК Тафтай С.П. супроводжував дітей в с.Прибузьке на захід, присвячений дітям. (циркова вистава).
- Лупарівський СК:
✔ Продовжує свою роботу творча майстерня. «Гончарство» під керівництвом Глушко С.В.
✔ Проведено захід до свята Івана Купала.
- Лиманівський СК:
✔ Організована допомога волонтерам.
✔ Благоустрій території Лиманівського сільського клубу.
- Галицинівський сільський клуб:
✔ Продовжується плетіння маскувальних сіток.
✔ Працює гурток декоративно- прикладного мистецтва «Чарівна майстерня».
Для працівників і волонтерів клубу провели навчальний курс «Надання до медичної допомоги постраждалим в умовах бойових дій, за програмою – Базова підтримка життя
БІБЛІОТЕКА
Працівники КЗ Публічна бібліотека Галицинівської сільської ради цього тижня відбулося наступне:
1. Підготовка і проведення тренінгу «Батькам про головне» ( Тренерка Г.Новікова. Учасники - батьки юних читачів Українківської, Лиманівської та Галицинівської бібліотек-філій).
2. Презентація нової української книги в Українківській бібліотеці-філії https://www.facebook.com/photo/?fbid=2276020439452302
3. Участь в онлайн-семінарі «Створення безпечного укриття в бібліотеці» (13-14 липня. Українська бібліотечна асоціація)
4. Онлайн-інформація до дня народження українського письменника Василя Барки «Василь Барка - літописець українського горя». (Фейсбук)
5. Публікації Галицинівської б/ф, Лиманівської б/ф про рекламу книги, читання та бібліотеки на сторінці Фейсбук.
6. Обслуговування користувачів в бібліотеках КЗ Публічна бібліотека Галицинівської сільської ради.
7. Велась робота по створенню електронного каталогу бібліотеки. За тиждень введено 600 назв примірників.
8. Проводилась робота з редагування облікового каталогу.
9. Ведення первинної документації.
10. Робота над піврічними звітами до Казначейської служби, фінансового відділу Галицинівської сільської ради, органів статистики, Пенсійного фонду.
ВІДДІЛ ЗЕМЕЛЬНИХ ВІДНОСИН
• Робота з саперами, надання координат земельних ділянок щодо розмінування земельних ділянок.
• Прийом громадян, по питанням розроблення та оформлення право установчих документів на земельні ділянки.
• Збір копій правоустановчих документів жителів Галицинівської ТГ на земельні ділянки та їхніх ІПН для подання в ГУ ДПС у Миколаївської області.
• Надіслано листа до департаменту агропромислового розвитку Миколаївської обласної військової адміністрації, щодо площ сільськогосподарських угідь, які розміновано в рамках гуманітарного розмінування.
• Робота в комісії сільської ради з земельних відносин та земельного кадастру, природокористування, планування території, охорони довкілля та екологічної безпеки.
• Прийняття участі в сесії Галицинівської сільської ради (затвердження технічних документацій, надання пільг зі сплати земельного податку).
• Надання інформації до департаменту агропромислового розвитку Миколаївської обласної військової адміністрації, щодо оброблених полів.
• Роз’яснювальна робота з власниками земельних ділянок, стосовно податкової пільги із сплати земельного податку згідно Закону України від 11.04.2023 року №3050- IX.
• Надання громадянам банківських реквізитів щодо сплати земельного податку з фізичних осіб.
ЖКГ
Цього тижня працівниками КП «Українківський сількомунгосп» проводилися роботи в селі Степова Долина – ліквідовували аварійні наслідки артобстрілів ерефії на об’єкті водопостачання;
- вивезення сміття;
- благоустрій території громади.
МЕДИЦИНА
За тиждень КП «Галицинівський ЦПМСД» було здійснено наступну роботу:
Кількість відвідувань до лікарів 390
Кількість відвідувань пацієнтів вдома 10
Прийнято кардіологом 17
Виписано рецептів 69
Виписано направлень 388
Зроблено щеплень 83
Проведено обстежень 35
Проведено процедур 208
Проведено ЕКГ 38
Проведено УЗД 9
Виконано клініко-лабораторних обстежень 107
Виконано біохімічних обстежень 7
Санпросвітробота: проведено бесід/лекцій 345
ПОЖЕЖНА ЧАСТИНА
Галицинівським загоном місцевої пожежної охорони ліквідовано 13 пожеж
У селі Галицинове ліквідовано 2 пожежі: 1- СВТ «Океан» - пожежа сухої трави та сміття;
1- у лісовому масиві - пожежа хвойної підстилки.
У селі Лимани ліквідовано 2 пожежі сухої трави на відкритій території.
У селі Лупареве ліквідовано 2 масштабних пожежі у СВТ "Бірюза" та 1 пожежу у СВТ "Гідробудівник".
У селі Українка ліквідовано 3 пожежі сухої трави, чагарників, сміття та сараю.
У селі Прибузьке ліквідовано 1 пожежу сухої трави та пшениці на полі.
У селі Степова Долина ліквідовано 2 масштабних пожежі на полях сухої трави, пшениці та розмежувальної посадки дерев між полями.
ЛИМАНИ, ЛУПАРЕВЕ
Видали 690 коробок від БФ «ЩЕДРИК» та ГО ''Тарілка''
Благоустрій території
Оформлення допомоги - польська гуманітарна акція
50 наборів від БФ «Карітас»
Свято для дітей в Лупареве на 140 чол.
УКРАЇНКА
Формування списків на ОСБ, шифер, профнастил.
Благоустрій території. Скошування трави. Вивезення побутового сміття.
Формування списків на допомогу з ремонту будинків жителям села, які цього потребують.
Отримання продовольчих наборів від БФ «Щедрик».
Зустріч з представниками Міжнародної організації «Солідарність», питання вирішення потреб населення.
ПРИБУЗЬКЕ, СТЕПОВА ДОЛИНА
Завдяки громаді, БФ «Щедрик» та ГО «Тарілка» проводилася видача хліба та консервів.
Працівники від Центру зайнятості цього тижня розбирали пошкоджену будівлю амбулаторії.
Прийом громадян по пошкодженому майну.
Вивіз сміття по селу Прибузьке.
13 липня на території села Прибузьке вели прийом «Лікарі без кордонів».
За співпраці Галицинівської сільської ради 14 липня відбулася видача гуманітарної допомоги від БФ «Щедрик».
Наближаємо ПЕРЕМОГУ разом!
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше