Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

«СТВОРИ СОБІ КОЛЬОРОВИЙ НАСТРІЙ»

Новина
18.06.2024
«СТВОРИ СОБІ КОЛЬОРОВИЙ НАСТРІЙ»
Під такою назвою за сприяння Галицинівська територіальна громадаГалицинівської сільської ради в селі Галицинове для дітвори відбувся майстер-клас від Десяте КвітняГО Десяте квітня.
Захід був організований для дітей, які постраждали від війни, з метою підтримки їхньої психологічної реабілітації та надання можливості для творчого самовираження.
Шопери, розмальовані власноруч, юні художники забрали з собою.
Малюнок у всіх на еко-торбинках був однаковий, та кожен підібрав свою палітру для розпису.
І, відчувши себе дизайнером, створив власний неповторний аксесуар.
А ще були рухливі ігри, танці і смаколики. Діти відчули себе щасливими.
Купа позитивних емоцій та корисна річ на згадку про приємно проведений час – такий от вийшов результат. Цей захід не лише приніс багато радості і задоаолення дітям, а й допоміг їм відволіктися від пережитих труднощів, побачитися з друзями та розвинути нові навички.
Співпраця Галицинівської сільської ради з «Десяте квітня» триває.
Проєкт «Надання міжсекторальної комплексної підтримки ВПО, особам, які повернулись до постійного місця проживання та місцевим громадам у Київській, Харківській, Миколаївській та Херсонській областях» реалізується ГО «Десяте квітня» у партнерстві з Cesvi OnlusCESVI та за фінансової підтримки OCHA.
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше