Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

СПАЛАХНУЛИ НОВІ ЗІРОЧКИ З НАПИСАННЯ ГРАНТІВ ТА ПРОЄКТІВ!

Новина
13.02.2024
СПАЛАХНУЛИ НОВІ ЗІРОЧКИ З НАПИСАННЯ ГРАНТІВ ТА ПРОЄКТІВ!
Час не стоїть на місці, відповідно до реалій змінюються правила та вимоги до написання проєктів.
Але незмінним є те, що гранти залишаються одним з найефективніших інструментів залучення додаткових коштів для розвитку Галицинівської територіальної громади.
Завдяки дводенному тренінгу «Написання грантів та проєктний менеджмент», організованому Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Уряду Данії, слухачі отримали нові знання та корисні навички, які в подальшому використовуватимуть в професійній та громадській діяльності. Це члени робочої групи з громадської безпеки та відновлення, представники громадських організацій, структурних підрозділів та відділів Галицинівської сільської ради. Із тонкощами та специфікою написання грантів знайомили тренери Олег Кулініч, Світлана Агаджанян та Тетяна Гвоздь.
Вони не лише знавці теорії, а й потужні практики, тож протягом двох днів – 7 та 8 лютого, присутні мали змогу засвоїти ази і набути конкретні навички.
Програма навчань включала розгляд широкого кола питань: від вибору концепції – до оформлення і подання проєкту на здобуття гранту. Слухачі представили прекрасні командні роботи та індивідуальні ідеї за тематикою «Громадська безпека та соціальна згуртованість», які спрямовані на вирішення проблем, пов’язаних з громадською безпекою, соціальною згуртованістю та відновленням.
Віримо, що наша Галицинівська громада стане лідером згуртованості серед жителів та найбезпечнішим місцем в Україні!
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше