Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сільський голова Іван НАЗАР, заступник голови Оксана ПЕТРЕНКО та начальник Відділу освіти, культури, молоді та спорту Олена КРАВЕЦЬ обговорили з співробітниками Save the Children можливість реалізації проєкту «Мобільний навчальний центр» (за підтримки Японської Платформи JAPAN PLATFORM)

Новина
20.06.2023

Галицинівська громада сьогодні зустрічала представників Save the Children. Сільський голова Іван НАЗАР, заступник голови Оксана ПЕТРЕНКО та начальник Відділу освіти, культури, молоді та спорту Олена КРАВЕЦЬ обговорили з співробітниками Save the Children можливість реалізації проєкту «Мобільний навчальний центр» (за підтримки Японської Платформи JAPAN PLATFORM) на території Галицинівської сільської ради. Аби психосоціально підтримати дітей, цифрові навчальні центри будуть впроваджуватися і працювати в громаді, це дасть школярам доступ до навчання, до розвитку комунікації.

2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше