Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Всеукраїнський конкурс наукових робіт імені О.Яременка "Актуальні проблеми молодіжної та сімейної політики"

Новина
21.02.2022

Шановна молодь громади, студенти, зверніть увагу, оголошено Всеукраїнський конкурс наукових робіт імені О.Яременка "Актуальні проблеми молодіжної та сімейної політики". Метою конкурсу є виявлення та підтримка обдарованої студентської молоді, молодих вчених, створення умов для її творчого зростання. 
Термін організації Конкурсу: до 04 червня 2022 року - приймання наукових робіт, до 01 серпня  2022 року - рецензування, вересень 2022 року визначення переможців. 
Якщо у Вас виникають питання щодо написання чи організаційно-консультативоної підтримки, звертайтесь до заступника сільського голови з гуманітарних питань та соціальної політики Оксани ПЕТРЕНКО, графік роботи з понеділка по четвер з 08:00 до 17:00, п'ятниця  з 08:00 до 16:00.

2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше