Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

«Рівний з рівним»: Триває прийом заяв до пілотного проєкту Мінветеранів «Помічник ветерана»

Новина
16.08.2023
☝🏻«Рівний з рівним»: Триває прийом заяв до пілотного проєкту Мінветеранів «Помічник ветерана»
Продовжується процес прийому заяв на участь у пілотному проєкті Мінветеранів із започаткування в Україні інституту помічника ветерана. Експеримент охоплює чотири області, серед них й Миколаївщина.
➡️Ветерани й ветеранки та члени їхніх сімей, які самі вже пройшли непростий шлях повернення з війни, за принципом «рівний з рівним» будуть допомагати побратимам і координувати супровід наших захисників та захисниць на шляху переходу від військової служби до цивільного життя.
Майбутні помічники допомагатимуть ветеранам та ветеранкам знайти своє місце в громаді, надаватимуть консультації щодо працевлаштування, навчання, соціального захисту та реабілітації, покращення стану здоров’я.
👉Зазначимо, що обрані учасники уже розпочали навчання у Центрах ветеранського розвитку та згодом будуть працевлаштовані у громадах, які долучені до експерименту Мінветеранів.
📲Подати заяву на участь у конкурсі можна винятково через інформаційний портал Е-ветеран https://eveteran.gov.ua.
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше