Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Реалізовано проєкт "Забезпечення функціонування пункту пожежної охорони в селі Прибузьке Галицинівської ТГ".

Новина
03.06.2024

За тісного партнерства Галицинівської сільської ради з ГО "Траєкторія успіху" реалізовано проєкт "Забезпечення функціонування пункту пожежної охорони в селі Прибузьке Галицинівської ТГ".

За тісної співпраці ГО ТРАЄКТОРІЯ УСПІХУ Галицинівської ТГ Галицинівська територіальна громада Галицинівський Змпо Українська освітня платформа DanChurchAid Молодь України Сергей Тютюнник реалізовано проєкт "Забезпечення функціонування пункту пожежної охорони в селі Прибузьке Галицинівської ТГ".
В рамках проєкту було закуплено будівельні матеріали, щодо будівництва ангару для пожежної машини, техніку та обладнання.
Завдяки згуртованості працівників Галицинівського Загону місцевої пожежної охорони були проведені роботи з будівництва вище зазначеного об'єкта, який забезпечить повноцінне функціонування пункту пожежної охорони в селі Прибузьке.
Разом до ПЕРЕМОГИ 🇺🇦
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше