Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Продовжується тісна співпраця Галицинівської територіальної громади з Програмою Розвитку ООН.

Новина
26.09.2023
Продовжується тісна співпраця Галицинівської територіальної громади з Програмою Розвитку ООН.
25 вересня відбулося чергове засідання робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості Форуму місцевого розвитку територіальних громад, що віднесені до складу Галицинівської громади, за участі представників ПРООН з відновлення та розбудови - фахівчині з мобілізації громад Тетяни Сігаєвої та комунікаційної менеджерки проєкту Анни Нікуліної.
Під час цієї зустрічі члени робочої групи, яка працює над подоланням викликів війни, з якими зіткнулася громада, заслухали заступницю голови Галицинівської сільської ради з питань економічного розвитку та інвестицій Любов Єгорову, яка презентувала результати проведеного дослідження актуальності двох міні-ініціатив в Галицинівській громаді у вигляді гугл-форми та мапування.
«Працюй та навчайся, де б ти не був» - саме таку назву має проєкт облаштування укриттів в школах сіл Лимани та Лупареве Галицинівської ТГ. В опитуванні взяли участь понад 550 чоловік. Цю міні-ініціативу було подано з метою створення комфортних умов для навчання дітей, в тому числі не лише школярів, а й студентів, оскільки освітянська родина опинилася в даний час в складній ситуації.
Інструктор з пожежної профілактики Галицинівського загону місцевої пожежної охорони Анжеліка Куровська ознайомила присутніх з результатами дослідження міні-ініціативи «Мобільний пересувний центр «Протипожежна безпека - безпечна Громада» - в опитуванні взяли участь 199 людей.
На ролі ветеранської спільноти в процесі відновлення громад зупинилася спеціалістка з розбудови громадянського суспільства Жанна Чмут. А спеціаліст з питань верховенства права та доступу до правосуддя Іван Гончарук - на питанні доступу до правосуддя.
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше