Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ПРИВІТАННЯ ГАЛИЦИНІВСЬКОГО СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ ФЕРМЕРА

Новина
19.06.2024
ПРИВІТАННЯ ГАЛИЦИНІВСЬКОГО СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ
З ДНЕМ ФЕРМЕРА
Шановні фермери, трудівники села, ветерани галузі Галицинівської громади!
Щиро вітаю Вас з професійним святом!
Це свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.
Сьогодні фермер і фермерство – це навіть не професія, а швидше спосіб життя особливих людей, які не уявляють себе без землі, без пшеничного поля і вранішнього сонця, що сходить над рідною землею.
Цьогоріч ваша праця є особливо важливою і одночасно важкою, як ніколи. Поки наші доблесні воїни продовжують боронити нас від ворога на фронті, ви, не втрачаючи оптимізму, продовжуєте професійно робити справу, від якої сьогодні залежить продовольча безпека не тільки громади, а й країни в цілому. Ви надаєте матеріальну, фінансову, технічну допомогу для наших Збройних Сил України.
Велика подяка Вам за любов до землі, терпіння і витримку. Бажаю здоров’я міцного, мирного неба, достатку, гарних врожаїв, щастя й злагоди в кожну домівку і процвітання!
Зі святом!
З повагою,
Галицинівський сільський голова Іван НАЗАР
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше