Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Поліцейських офіцерів громади привітали з професійним святом

Новина
29.05.2023

28 травня Україна відзначила 5 річницю створення служби поліцейських громади.

Галицинівський сільський голова Іван Назар привітав поліцейських громади - Дениса Фільєва та Віталія Пашкова, які нині захищають спокій громадян на території Галицинівської територіальної громади, і висловив подяку за активну громадську позицію, самовідданість та  вагомий особистий внесок у справу забезпечення охорони прав та свободи людини і побажав їм витримки та високих професійних здобутків у цей нелегкий для нашої країни час: «Нехай професійне свято додасть Вам натхнення та невичерпної наснаги в почесній правоохоронній діяльності на благо нашої громади, а Ваша  самовіддана праця знаходить щиру вдячність в серцях громадян». За сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди «Дня поліцейського офіцера громади» Дениса Фільєва та Віталія Пашкова було відзначено Грамотами  та цінними подарунками.

Проведення бойових дій на території Миколаївської області призвело до того, що офіцери виконували обов’язки, які  їм не були притаманні у мирний час: допомагали і самі самостійно проводили евакуацію людей з сел громади, які перебували під обстрілами, підтримували жителів, які не покинули своїх домівок, доставляли їм продукти харчування,  предмети першої необхідності. Й наразі проводять патрулювання території громади, щоб не допустити мародерства та крадіжок майна, відпрацьовують телефонні дзвінки жителів сел щодо підозрілих людей, автівок, надають допомогу людям у різних складних і критичних ситуаціях.

 

2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше