Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ПОБУДУЄМО ЕКОЛОГІЧНО СВІДОМУ ТА МІЦНУ УКРАЇНУ!

Новина
09.08.2023

ПОБУДУЄМО ЕКОЛОГІЧНО СВІДОМУ ТА МІЦНУ УКРАЇНУ!

Заступниця голови Галицинівської сільської ради Любов Єгорова взяла участь у заході, організованому Мережею захисту національних інтересів АНТС в рамках проєкту «Разом за екологічну демократію, справедливість і верховенство права в Україні», фінансованого The U.S. State Department, Bureau of Democracy, Human Rights and Labor (DRL).

https://www.facebook.com/ANTSngo/posts/pfbid0aMdyvxaPf4FardYSNYRtwqHndUesjqj4ezFfAbXiMhXPeRKrDTeMRpaLKrSdBwFsl

Понад 40 креативних представників місцевого самоврядування та медіа, відібраних на конкурсній основі, отримали цінні знання та навички, необхідні для повноцінного зеленого відновлення України та зміцнення екологічної свідомості українців.

Одним із завдань екошколи було навчити учасників заходу фіксувати та оцінювати збитки довкіллю, спричинені внаслідок російської агресії, аби спільно боротися за відшкодування збитків рф за скоєний екоцид.

 #Екошкола #Екологія #Довкілля

2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше