Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Питання мінної безпеки - надважливе сьогодні! Дбаємо про маленьких жителів громади

Новина
07.11.2023
Питання мінної безпеки - надважливе сьогодні!
За тісної співпраці Галицинівської громади з Благодійним Фондом "Вітри Змін" представники БО «БФ Вітри Змін» 6 листопада провели роз’яснювальну роботу з мінної безпеки серед жителів Галицинівської територіальної громади, щоб убезпечити дітей від травмувань вибухонебезпечними предметами. 
Дбаємо про маленьких жителів громади
За тісної співпраці Галицинівської сільської ради з Благодійний Фонд «Вітри змін» - за фінансової підтримки Дитячого Фонду ООН ЮНІСЕФ #unicef_odesa в рамках проєкту «Комплексне реагування на надзвичайні ситуації в Одеській та Миколаївській області для задоволення потреб дітей, батьків та опікунів, які постраждали від збройного конфлікту в Україні» дітям до 14 років, які перебувають під опікою, надано зимові набори одягу та шкільне приладдя.
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше