Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ПЕРША САМОДОПОМОГА СОБІ

Новина
13.02.2024
ПЕРША САМОДОПОМОГА СОБІ
За сприяння Галицинівської сільської ради 9 лютого в селі Прибузьке відбулася зустріч жителів села Прибузького з мобільною бригадою Благодійного Фонду «Схід SOS»
у складі психолога, соцпрацівника і арттерапевту та координатора.
Під час зустрічі з педагогами та учнями Прибузького ліцею представники БФ «Схід SOS» провели ряд інтерактивних вправ та дискусій, спрямованих на підвищення свідомості щодо психічного здоров'я, управління стресом та підтримку важливості емоційного благополуччя. Зупинилися на ГНЗ -гендернозумовленому насиллі, розповіли: що таке домашнє насилля, чому це недобре, чому його не варто терпіти, що насилля буває набагато більше ніж вдома, воно буває в школі, як булінг, кібербулінг, буває не лише серед підлітків, а й серед дорослих.
Учасники мали можливість вільно висловлювати свої думки та почуття, а також отримати поради щодо того, як навчитися розрізняти види насилля.
Цей захід допоміг збільшити обізнаність учасників щодо важливості дбати про своє емоційне благополуччя, а також надав їм конкретні інструменти для саморегуляції та підтримки свого психічного здоров'я.
В таких умовах всі зараз в стресі. Тому слід навчитися себе розряджати - така собі перша самодопомога собі.
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше