Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ПЕРЕМОГА У ПРОЄКТІ "КНИЖКОВІ ГРАНТИ"

Новина
18.03.2024
ПЕРЕМОГА У ПРОЄКТІ "КНИЖКОВІ ГРАНТИ"
ПОПОВНЯТЬСЯ НОВОЮ ЛІТЕРАТУРОЮ
КЗ Публічна бібліотека Галицинівської сільської ради отримала перемогу у проєкті "Книжкові гранти"- Українська асоціація видавців та книгорозповсюджувачів у партнерстві з Благодійний Фонд Бібліотечна Країна та Фонд громади Харкова "Толока" за фінансової підтримки письменників і книготорговців Helping Ukrainian Books and Booksellers https://helpukrainianbooks.org (Каролін Форче, Мітчелл Каплан, Крістофер Меррілл, Аскольд Мельничук і Джейн Анру) та Біржової спілки німецьких видавців (Börsenverein des Deutschen Buchhandels).
Нова література художня і галузева, твори українських і зарубіжних авторів, а також література з психології. В кількості 63 назв- 108 примірників нової літератури на загальну суму 30000 грн.
Дякуємо організаціям і фондам проєкту "Книжкові гранти "за літературу для наших користувачів
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше