Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Опитування для опікунів, усиновлювачів, прийомних сімей, ДБСТ і патронатних родин

Оголошення
16.11.2022
Просимо взяти участь у опитуванні для опікунів, усиновлювачів, прийомних сімей, ДБСТ і патронатних родин.
✅Із якими складнощами зараз стикаються прийомні сім’ї, опікуни, ДБСТ і патронатні сім’ї?
✅Чого їм бракує?
✅Хто допомагає чи навпаки – заважає?
Наш партнер, міжнародна благодійна організація СОС Дитячі Містечка Україна проводить масштабне опитування таких родин. Ця анкета покликана виявити труднощі щодо альтернативного сімейного догляду дітей. Ми очікуємо на щирі відповіді від батьків-усиновлювачів, опікунів та патронатних вихователей.
То ж будемо Вам вдячні за відповіді – на заповнення вистачить 20-ти хвилин. Результати узагальнять, тому анонімність відповідей – гарантована.
Це дослідження дозволить краще зрозуміти потреби альтернативних форм сімейного догляду. А значить – допомагати їм ще ефективніше.
Результати опитування – СОС Дитячі Містечка оприлюднять уже у найближчі місяці. Ці результати стануть основою для рекомендацій, що будуть використовуватися як у громадах, так і на загальнодержавному рівні – для запровадження послуг і змін у законодавстві.
Опитувальник – за посиланням: https://cutt.ly/XNYmJuo
 
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше