Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Обговорено подальші проєкти з підтримки сільських територій

Новина
18.06.2024
12 червня відбулася зустріч секретаря Галицинівської сільської ради Ірини Кукіної та заступниці сільського голови Оксани Петренко з представниками Міжнародної благодійної організації/ Association for Aid and Relief Japan / AARJapan.
Під час цієї зустрічі в рамках співпраці Галицинівська територіальна громада з Міжнародною благодійною організацією/ Association for Aid and Relief Japan / AARJapan, в якій взяв безпосередню участь Головний лікар КП Галицинівський ЦПМСД Андрій Аліфанов, було обговорено подальші проєкти з підтримки сільських територій.
Сторони зосередили увагу на визначенні пріоритетів, які допоможуть максимально ефективно використовувати ресурси та можливості для покращення умов життя у сільській місцевості.
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше