Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Обережно! Міни!

Новина
25.05.2023

За підтримки Галицинівської сільської ради поліцейським офіцером громади Денисом Фільєвим та відділом ОКМС  разом з представниками Міжнародної гуманітарної організації з розмінування НАLO Тrust для учнів  Галицинівського ліцею було проведено  інформаційно-просвітницький захід щодо правил безпеки поводження з вибухонебезпечними, підозрілими або схожими на боєприпаси предметами.

Телефон, іграшка, або ліхтарик – в жодному разі не слід  торкатися незнайомих предметів. Адже зараз відбувається дуже багато диверсій. І багато для нас знайомих речей заміновують.

Наталія Пономаренко та Ілля Перцович ще раз нагадали школярам основні правила мінної безпеки. Після закінчення лекції присутні отримали листівки та пам’ятні сувеніри, розроблені та виготовлені за кошти міжнародної донорської підтримки.

УВАГА! Ось що потрібно робити, коли знайшли потенційно небезпечний предмет:

  1. Відійти якомога далі, аби небезпечний предмет зник з очей. Аж ніяк не наближатися!
  2. Не чіпати!
  3. Повідомити відповідні служби ДСНС за номером 101.
  4. Позначити небезпечне місце для людей, які можуть проходити повз.
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше