Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Ніхто, кого війна вимушено перемістила, не зможе забути жахи, свідками яких вони стали Сьогодні, 20 червня, ми відзначаємо Всесвітній день біженців.

Новина
20.06.2023
Ніхто, кого війна вимушено перемістила, не зможе забути жахи, свідками яких вони стали
Сьогодні, 20 червня, ми відзначаємо Всесвітній день біженців.
Цей міжнародний день був призначений ООН на честь сили та мужності людей, які були змушені покинути свої домівки, щоб уникнути конфліктів чи переслідувань у своїх державах.
Цього року Всесвітній день біженців фокусується на більшій інтеграції вимушено переміщених людей.
Кількість біженців з України, зареєстрованих для тимчасового захисту або в аналогічних національних схемах захисту в Європі, станом на 28 березня 2023 року понад 5 мільйонів., як повідомило Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН) на своєму сайті. Біженці та переселенці докладають зусиль, щоб допомагати своїм громадам. Настав час підтримати їх також. Разом ми зцілюємо, вчимося та перемагаємо.
Підтримайте людей, які безпосередньо пережили війну, були змушені покинути свої домівки, і нині намагаються відновити своє нормальне життя. https://youtu.be/D9-osg__-_8
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше