Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

На Дніпропетровщині майбутні помічники ветеранів матимуть повну підтримку керівництва ОВА

Новина
04.10.2023
▪️На Дніпропетровщині майбутні помічники ветеранів матимуть повну підтримку керівництва ОВА
🔹У Дніпропетровській області триває реалізація експериментального проєкту Мінветеранів із запровадження в Україні інститут помічника ветерана. Регіон є одним з чотирьох пілотних. Наразі тут вже 21 кандидатів у помічники пройшли всі етапи відбору і нещодавно розпочали профільне навчання у Центрі ветеранського розвитку. Заклад відкрито у Дніпрі на базі Університету митної справи та фінансів (УМСФ) за сприяння ветеранського відомства. Після завершення підготовки їх працевлаштують у Сервісному офісі помічника ветеранів в кожній з громад Дніпровщини, які беруть участь у “пілоті”.
💬«На Дніпропетровщині особливу увагу приділяють реабілітації для поранених українських захисників і захисниць та подальшої їхньої реінтеграції у цивільне життя. Забезпечення житлом, освіта та професійна адаптація, доступні адмінпослуги через ЦНАПи, сприяння у працевлаштуванні. Дякую місцевій владі та бізнесу за зусилля та всебічну підтримку ветеранської політики. Продовжуємо плідно взаємодіяти у розв'язанні на місцях проблемних питань ветеранів, членів їхніх сімей та родин полеглих Воїнів», – наголосила Юлія Лапутіна.
За інформацією Міністерства у справах ветеранів України.
➡️Докладніше: https://is.gd/OutzWo
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше