Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

«Ми впоралися з основним етапом ліквідації катастрофи на Каховській ГЕС», – міністр МВС Ігор Клименко

Новина
04.09.2023
✅«Ми впоралися з основним етапом ліквідації катастрофи на Каховській ГЕС», – міністр МВС Ігор Клименко
Очільник Міністерства внутрішніх справ України Ігор Клименко в рамках Розширеного засідання Президії Конгресу місцевих та регіональних влад поінформував учасників про заходи ліквідації наслідків російського теракту на Каховській ГЕС 6 червня 2023 року.
За його словами, до зони надзвичайної ситуації потрапили 180 населених пунктів Херсонської, Дніпропетровської та Миколаївської областей, у яких загалом проживало майже 900 тисяч населення.
До ліквідації наслідків російського теракту щоденно залучалося понад 2000 працівників МВС, 300 одиниць техніки і більше сотні плавзасобів.
Більше про ліквідації наслідків підриву Каховської ГЕС читайте за посиланням на сайті Конгрес місцевих та регіональних влад - https://www.congress.gov.ua/my-vporalysia-z-osnovnym.../
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше