Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

МИ ПРАГНЕМО ЗМІН, І МИ ВІРИМ В СИЛУ КОЛЕКТИВНОЇ ДІЇ

Новина
18.06.2024
МИ ПРАГНЕМО ЗМІН, І МИ ВІРИМ В СИЛУ КОЛЕКТИВНОЇ ДІЇ
Активна молодь відіграє ключову роль у відбудові та розвитку Галицинівська територіальна громада. Відомо, що саме молоді люди мають унікальні можливості та ресурси, які допомагають їм брати активну участь у різних ініціативах.
У рамках проєкту «Голос громад в місцевому самоврядуванні», яку реалізує Агентство економічного розвитку в Миколаївській області за підтримки Програма DOBRE, ініціативна молодь відвідали тренінг з картування під час якого провели діагностику молодіжної інфраструктури. Як результат, мають напрацьованих 5 концепцій для молодіжних проєктів та можливість отримати фінансування для реалізації одного з них.
Отже, пропонуємо Вам ознайомитися з молодіжними концепціями, обрати 3, які сподобались Вам найбільше, та проголосувати за допомогою google-форми
Після завершення голосування рейтинг концепцій буде опублікований
Три концепції, які наберуть найбільше голосів, будуть подані для подальшого опрацювання Програмою DOBRE з можливістю їх реалізації.
Кінцевий термін голосування - 23:59 27 червня!
Запрошуємо до перегляду кожної концепції
Переглянути можна тут👇
1. Культурно-мистецький простір «Сяйво" в селі Галицинове https://docs.google.com/.../1XcjCDfG4d4QIz6Wn3SxQ.../edit...
2. Облаштування паркової зони в селі Українка
3. Академія щасливої сім’ї: сімейний центр психологічного розвантаження та інтелектуального розвитку в селі Прибузьке
4. Центр здоров’я та відпочинку в селі Лупареве
5. Модернізація території біля адміністративної будівлі в центрі села Лимани
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше