Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

«МИ - МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!"

Новина
10.06.2024
«МИ - МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!"
Під таким гаслом відбувся захід згуртування, присвячений Міжнародному Дню захисту дітей за підтримки Програма DOBRE та Агентство економічного розвитку в рамках проєкту «Голос громад в місцевому самоврядуванні в Миколаївській області»
Захід проходив на футбольному полі села Галицинове, відновлення якого стало можливим реалізувати за допомогою IOM Ukraine в рамках проєкту "Людський вимір - інклюзивні дані для стабільності та розвитку" в партнерстві із Західноукраїнським ресурсним Центром" за фінансової підтримки Уряду Канади та Галицинівська територіальна громада.
Під час змагань з міні-футболу юні спортсмени показали чудову гру, продемонстрували злагодженість, силу волі та жагу до перемоги!
Галицинівський сільський голова привітав футболістів з чудовими результатами:
Третє місце - Лиманівський ліцей.
Друге місце - Українківський ліцей.
Перше місце - Галицинівська команда
Вітаємо учасників змагань!
Командам подарували новеньку форму!
Поки на полі тривали баталії, біля стадіону ганяла м’яча підростаюча зміна.
І на лавах зібралося чимало вболівальників.
За тісної співпраці Галицинівська територіальна громада з Територія Півдня волонтер, голова громадської організації Светлана Кузанова передала вітання і подаруночки для маленьких жителів громади. Тож подарунки отримали найактивніші вболівальники!
Під час заходу згуртованості було проведено опитування між відвідувачами щодо іноваційних проєктів в Галицинівській громаді.
А в цей час біля сцени...
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше