Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Кожна дитина має право на щасливе дитинство

Новина
31.05.2023

Кожна дитина має право на щасливе дитинство

Триває війна з росією, бомблять наші села. Мирне населення виїхало за кордон, рятуючи свої життя, хтось залишився в Україні, але переїхав подалі від  лініії фронту. А як бути тим, хто залишився  в своїй домівці? Як радять психологи, українцям слід прийняти ситуацію й продовжувати жити у нових реаліях. Особливо це важливо для діток, адже вони на даний момент потребують вдвічі більше нашої турботи та уваги. Тому, навіть в умовах війни, необхідно влаштовувати маленькі свята та святкування, якщо є така можливість. Кожна дитина має право на щасливе дитинство.

За підтримки Галицинівської сільської ради у переддень довгоочікуваного літа, Лиманівською бібліотекою-філією (завідувачка Тетяна Кривдюк) КЗ Публічної бібліотеки Галицинівської сільської ради, було проведено яскравий захід, з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей. І малеча, й дорослі залюбки мандрували в казкову "Країну Дитинства" з іграми і розвагами та презентацією нових книг. Дітки гралися в рухливі та інтелектуальні ігри, приймали участь у різноманітних конкурсах, отримували призи, малювали малюнки на асфальті за темою "Моя люба Україна", співали, танцювали, розповідали вірші, і отримували призи.

Привітання від голови Галицинівської сільської ради Івана Назара, з побажанням, щоб росли здорові дітки на радість своїм батькам і були гідними громадянами нашої громади і держави  Україна передала ведуча свята Тетяна Остафійчук.

Староста сел Лимани та Лупареве Наталія Панашій привітала усіх  присутніх на святі з Днем захисту дітей. Побажала миру й добра. І, звісно ж, прийшла вона не з пустими руками, а з подарунками для дітвори.

Свято не було б таким радісним і веселим, якби не підтримка партнерів: директора Лиманівського Будинку культури Миколи Костенка, педколективу Лиманівського ліцею, працівників Лиманівського старостату. А на завершення свята малеча отримала смачне морозиво від депутатів Галицинівської сільської ради: Ольги Колісніченко, Любові Дамаскіної, Ярослава Кобилюха, Володимира Кобилюха. Дітки зі своїми батьками поверталися додому задоволені і усміхнені.

2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше