Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Голова Галицинівської громади Іван Назар привітав напередодні професійного свята - Дня вчителя, працівників дитячих садочків та шкіл Галицинівської громади.

Новина
30.09.2023

Голова Галицинівської громади Іван Назар разом з заступницею голови - Оксаною Петренко, старостами сіл Наталією Панашій, Наталією Лесів, Сергієм Алдабаєвим,та начальником Відділу ОКМС Галицинівскої сільської ради Оленою Кравець, привітали напередодні професійного свята - Дня вчителя, працівників дитячих садочків та шкіл Галицинівської громади.

Іван Васильович подякував освітянам за напружену працю в умовах війни, за волонтерську діяльність та допомогу нашим захисникам, за внесок у майбутнє країни, наголосивши, що саме завдяки повсякденній та самовідданій праці вчителів виростають мудрі, справжні патріоти, сини та доньки України, які стають гордістю нашої громади.

2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше