Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Галицинівська територіальна громада гостинно зустріла тренерів the halo trust

Новина
29.08.2023

28 серпня Галицинівська територіальна громада гостинно зустрічала тренерів the halo trust пані Галину та пана Володимира. Галицинівський загін місцевої пожежної охорони Галицинівської територіальної громади спільно з поліцейським офіцером громади Віталієм Пашковим не тільки показали свою роботу в дії, а й провели інструктрам the halo trust невелику екскурсію громадою, показали, як зараз виглядають постраждалі внаслідок артобстрілів села та розповіли про пожежі, що виникали на території громади.

Для учнів 1-4 класів Українківського ліцею інструктор з протипожежної профілактики Анжеліка Куровська провела профілактично - інформаційний захід, під час якого дітки дізналися та закріпили свої знання щодо ризиків та небезпеки вибухових предметів. Поговорили, як виглядають офіційні та неофіційні маркування вибухонебезпечних предметів, де їх можна зустріти, та що потрібно робити, якщо побачив небезпечну знахідку. Рятувальники розповіли, як працює вогнегасник та дали спробувати дітям його використати. Також було показано роботу пожежного автомобіля, учні самі проклали рукавну лінію та загасили уявну пожежу, після чого в них була змога проїхатись пожежною автоцистерною. В кінці заходу всі, хто був присутній, отримали подаруночки.

2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше